Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Jovana Jeremić

  Ovo je BIZLife IZJAVA GODINE za 2021.!

  BIZLife „Izjavu godine“ za 2021. godinu dala je Jovana Jeremić, voditeljka TV Pink.

  Ja sam namerno pozvala dva sagovornika iz različite perspektive. Gospodin Saša je izgubio sina od 16 godina, a ti si izgubila psa. Negde kao uredniku, kao nekome ko je umetnik suštinski u ovom poslu, u novinarstvu, ja sebe tako doživljavam, bilo mi je važno da napravim paralelu. Kao i u književnosti kad pišeš pismeni rad, pa ti da profesorka da pišeš neku temu i ti praviš paralele na osnovu književnih dela koje si pročitao. Meni je bilo važno da napravim jedno poređenje. On je izgubio sina, a ti si izgubila psa

  Ovo je jedanaesti izbor za BIZLife “Izjavu godine”, a prošle godine pobedio je Petar Đurić, glavni junak julskih demontracija u Beogradu. Godinu ranije pobedio je voditelj Zoran Kesić koji je odgovorio na viđenje predsednika Srbije Aleksandra Vučića o srpskom snu. Godinu ranije pobednik je bio profesor Miodrag Zec sa njegovim tumačenjem “zlatnog doba” u Srbiji. Godinu dana ranije pobedila je glumica Milena Dravić, koja je govorila o javašluku i neznanju, a 2016. profesor Miodrag Zec je pobedio izjavom o perverznom odnosu prema znanju.

  Glumac Radoslav Rale Milenković izdominirao je 2015. godine o tome kako premijer/predsednik propagira nezdrav život, a 2014. je tada drugi put nagradu za BIZLife IZJAVU GODINE dobio Milan Lane Gutović izjavom o polupismenim urednicima.

  Prvi put Lane je pobedio godinu dana ranije izjavom o političarima na ovim prostorima, a 2012. godine Zoran Kostić Cane je pobedio rekavši samo jednu reč.

  Prvi pobednik naše BIZLife IZJAVE GODINE bio je glumac Nikola Kojo sa izjavo o nedostatku želje da se bilo šta promeni.

  Izvor: BIZLife

  Foto: YT/Screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE