Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Otvorena Velpro akademija za profesionalne kupce (VIDEO)

  U Beogradu je, u sredu, 19. aprila, svečano otvorena Velpro akademija za profesionalne kupce. Profesionalna znanja i iskustvo sticano tokom tri decenije, u okviru mreže koju čine 4 veleprodajna centra i 13 veleprodajnih jedinica u okviru maloprodajnih Roda objekata širom Srbije, sada će biti preneto Velpro partnerima kako bi ga iskoristili za brži i uspešniji rast.  

  “U Mercatoru postoji pravilo da se znanje množi deljenjem, a trideset godina iskustva i znanja stvarno su važan resurs za razvoj poslovanja. Zato sam ponosna što je naš Velpro tim baš u godini jubileja pokrenuo ovako značajan projekat koji ima potencijal da pomogne razvoj naših partnera, ali i svih drugih malih i srednjih kompanija u Srbiji”, izjavila je Violeta Kovačević, generalna direktorka Mercator-S i dodala da je otvaranje Velpro akademije nov početak i prilika za novih 30 godina čvrstih partnerstva sa profesionalnim kupcima, kroz podršku i usavršavanje.

  Direktor poslovnog područja veleprodaje u kompaniji Mercator-S, Dušan Milosavljević, posebno se osvrnuo na to koju ulogu će imati Velpro akademija za profesionalne kupce:

  Misija Velpro akademije je da svoje znanje o trgovini podelimo sa partnerima i tako našu saradnju učinimo još uspešnijom. U ovoj godini, u radionicama u aprilu i septembru učestvovaće više od 120 naših partnera, i zato verujem da će Velpro Akademija vrlo brzo postati najbolji edukativni centar za profesionalne kupce u Srbiji.

  Velpro poslovni parnteri

  Velpro, vodeći nacionalni veleprodajni lanac u Srbiji, posluje u okviru kompanije Mercator-S koja je deo najvećeg regionalnog koncerna Fortenova Grupa. U mreži, koja pokriva gotovo 80 gradova i mesta širom Srbije, Mercator-S ima više od 300 IDEA prodavnica, 33 RODA marketa, dva moderna MERCATOR hipermarketa, četiri VELPRO centra i HoReCa centar namenjen ugostiteljima. Mercator-S je u grupi od 10 najvećih kompanija u Srbiji. Ima više od 8.000 zaposlenih koji svakog dana usluže i do 300.000 potrošača.

  Za više informacija, posetite sajtove www.mercator.rs i www.velpro.rs

  Izvor: BIZLife

  Foto: Mercator-S

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE