Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Fionn Herriott, direktor DHL Express Srbija

  Otvoren DHL Express servisni centar u Beogradu

  Svečanim otvaranjem Servisnog centra u Beogradu, kompanija DHL Express Srbija nastavila je sa unapređenjem usluge uz ispunjenje cilja da bude još dostupnija svojim klijentima.

  Kompanija koja postavlja standarde u logistici i transportu i utiče na razvoj ovog segmenta i u Srbiji, nastavila je sa investicijama u našu zemlju, a naredna će biti izgradnja Logističkog centra i novog sedišta DHL Express Srbija u vrednosti od 25 miliona evra, a koji bi trebalo da bude otvoren početkom 2027.godine.

  “Proslavljajući 33 godine kompanije DHL Express u Srbiji, mogu da istaknem da smo ponosni na naše zaposlene i njihovu posvećenost pružanju usluga vrhunskog kvaliteta našim klijentima. Investirali smo u dva nova Servisna centra, koja se nalaze u srcu Beograda i Novog Sada, kako bismo bili još dostupniji korisnicima. Radujem se i što možemo da uskoro najavimo nove investicije u Srbiju, a najveća će biti Logistički centar i novo sedište DHL Express Srbija koji bi trebalo da počne da radi početkom 2027. godine u Beogradu. Ova investicija od 25 miliona evra pokazuje našu posveenost našem timu, naše uverenje i podršku ekonomskoj budunosti Srbije i što je najvažnije našu posveenost našim klijentima u ovoj zemlji”, istakao je Fionn Herriott, director DHL Express Srbija.

  John Cornish, CEO DHL za Centralnu Evropu i Fionn Herriott, direktor DHL Express Srbija

  John Cornish, CEO DHL za Centralnu Evropu i Fionn Herriott, direktor DHL Express Srbija

  DHL Express Srbija nastaviće da uvodi inovacije sa ciljem da pruža jednostavnu, brzu i sigurnu uslugu i da i dalje ostane prvi izbor svojih klijenata. Kompanija je lider i u „zelenim“ logističkim rešenjima i vodi računa o tome da gde god posluje ekološki uticaj bude minimalan. Na putu ostvarenja strategije održivosti ‘Mission 2050: Zero Emissions’, u transportnu flotu uvedena su električna vozila i u ovom segmentu nastaviće se investicije i unapređenja. Smanjenje emisije štetnih gasova ostaće i dalje jedan od primarnih ciljeva kompanije u Srbiji.

  DHL je vodei globalni brend u logističkoj industriji. Naše DHL divizije nude široki portfolio logističkih usluga u rasponu od nacionalne i međunarodne isporuke paketa, e-trgovine i fulfillment rešenja, međunarodnog ekspresnog, drumskog, vazdušnog i brodskog transporta do upravljanja industrijskim lancem snabdevanja. Sa oko 395.000 zaposlenih u više od 220 zemalja i teritorija širom sveta, DHL povezuje ljude i preduzeća bezbedno i pouzdano, omoguavajui globalne održive trgovinske rute. Sa specijalizovanim rešenjima za rast tržišta i industrije, uključujući tehnologiju, medicinu i zdravstvo, inženjering, proizvodnju i energiju, automobilsku mobilnost i maloprodaju, DHL je odlučno pozicioniran kao „logistička kompanija za svet“.

  Saznajte sve o dešavanjima u biznisu, budite u toku sa lifestyle temama. PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER.

  Izvor: BIZLife

  Foto: DHL Express Srbija

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE