Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Coca Cola

  Novi Coca-Cola ukusi koje sami točite i to – bezbroj puta! (FOTO)

  U vreme kada se sve više govori o očuvanju životne sredine i održivom razvoju, kompanija Coca-Cola u Švedskoj osmislila je poseban koncept konzumiranja ovog popularnog pića.

  Coca-Cola u sopstvenoj ambalaži

  Coca-Cola je u ovoj skandinavskoj zemlji odlučila da uvede novi pilot projekat gde će potrošači moći da konzumiraju piće u ambalaži koju sami donesu ili kupe na licu mesta. Pilot projekat će se odvijati u PBX prodavnici u Stokholmu.

  Po prvoj kupovini možete kupiti Glacial flašicu koju imate mogućnost da koristite iznova, a koja održava temperaturu i do 12 časova. Ovom prilikom birate više od 60 ukusa Coca-Cole, Fante ili Sprite-a od kojih mnoge i ne možete kupiti u slobodnoj prodaji.

  Novom konceptu prethodila je odluka Coca‑Cola Europacific Partners iz 2020. godine da pokrene klimatsku strategiju za celu grupu da do 2040. godine dostigne neto nultu emisiju efekata staklene bašte, pošto 40% emisija ugljenika čini ambalaža.

  „Zbog toga naporno radimo na pronalaženju inovativnih rešenja kako bi potrošači mogli da nastave da uživaju u našim pićima uz smanjenje količine korišćenja ambalaže“, naveli su u saopštenju predstavnici Cola-Cole u Švedskoj.

  Coca-Cola u Švedskoj je bila prvo tržište na svetu koja je prešla na PET porfolio proizveden od 100% reciklirane ambalaže.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE