Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NOVASTON: „REVOLUCIJA“ na tržištu poslovnog prostora

  Poslovna zgrada „Revolucija“ objedinjuje najviše standarde kvaliteta, energetsku efikasnost, moderni dizajn, funkcionalnost i udobnost. Takav pristup u građevinarstvu i dizajnu jeste najbolja preporuka za kancelarijski prostor najviše klase, poručuju iz NOVASTON Leasing-a, ekskluzivnog zastupnika za izdavanje kancelarija u ovom luksuznom poslovnom objektu koji se nalazi na ukrštanju Bulevara kralja Aleksandra i Golsvordijeve ulice.

  poslovna zgrada

  „Revolucija“ ima više od 7.000 m2 poslovnog prostora (još su na raspolaganju tri slobodna sprata za nove zakupce). Kancelarijski prostor A klase zauzima osam spratova, dok je poslednji sprat namenjen za raznovrsne događaje i konferencije. „Revolucija“ će imati maloprodajni i restoranski prostor u prizemlju, čime se potpuno uklapa u duh najpoznatijeg beogradskog Bulevara.

  „Reč je o izuzetno atraktivnoj lokaciji, a u blizini su Tehnički fakulteti, kao i brojni kafići, restorani, butici i prodavnice. Ima dobru povezanost sa užim centrom grada, ali i autoputem kojim se može stići do aerodroma za 25 minuta vožnje. Rešeno je i pitanje parkiranja obezbeđivanjem 130 parking mesta u podzemnoj garaži“, ističu iz tima NOVASTON Leasing-a.

  prostor

  Spratnost se uklapa u okolinu Vukovog spomenika, tako da niži delovi do četvrtog sprata predstavljaju vezu sa susednim zgradama.

  Time se projekat ovog poslovnog objekta uklapa u gradski Plan generalne regulacije kojim je predviđeno širenje Trnske ulice, kao i da se deo zgrade na uglu uzdiže do visine osmospratnice od 32 metra.

  zgrada

  „Revolucija“, osim ključnih ekoloških standarda, u gradnji i dizajnu primenjuje aktuelne zdravstvene kriterijume COVID-19 preventivnih elemenata kao što su dotok svežeg vazduha i beskontaktno otvaranje vrata.

  Investitor zgrade „Revolucija“ je Granit Invest, kompanija sa bogatom tradicijom u građevinskoj industriji, a idejno rešenje izradio je beogradski projektni studio Zabriskie.

  unutrašnjost zgrade

  Kompanija NOVASTON, kao jedna od vodećih domaćih platformi u real estate industriji, nudi klijentima potpunu uslugu u oblasti rentiranja, prodaje i upravljanja nepokretnostima, tekućim i investicionim održavanjem, projektima izgradnje i opremanja modernog poslovnog prostora, kao i marketinga.


  LIDERI – OD RITEJLA DO SEKTORA POSLOVNOG PROSTORA I LOGISTIKE

  U ponudi NOVASTONA su sve vodeće poslovne zgrade u okviru Central Bussines District-a, kako na Novom Beogradu tako i u centru grada: Indotekov portfolio, Airport City multifunkcionalni poslovni park u centru Novog Beograda, objekat ekskluzivne klase Kennedy Offices, moderni Bridge Plaza u bloku 43, zgrada Grawe…

  Takođe, logistički sektor nalazi se u paleti nepokretnosti za prodaju/izdavanje koje zastupa NOVASTON. Kompanija je prepoznata kao lider kada je reč o ritejl sektoru u Srbiji i regionu (operativno vodi 17 ritejl parkova i šoping centara), a poslovanje širi i na hotelijerski menadžment.

  Izvor: BIZLife

  Foto: NOVASTON

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE