Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Nova linija Wizz air od Beograda do Nice, cena karte 20 EUR

  Loukost kompanija Wizz Air najavila je novu liniju od Beograda do Nice u Francuskoj. Ovo je sezonska linija koja će važiti samo tokom leta, a prvi letovi kreću od marta 2022. godine.

  Karte se već mogu kupiti onlajn na sajtu wizzair.com i preko mobilne aplikacije po početnoj ceni od samo 19,99 evra (2.349 dinara).

  Nica je jedna od najpopularnijih destinacija za odmor na Francuskoj rivijeri i nezaobilazna je stavka na spisku svakog putnika koji posećuje jugoistočnu obalu Francuske.

  Nova linija će upotpuniti usluge koje već postoje na Aerodromu Nikola Tesla Beograd i potvrditi posvećenost ove avio-kompanije ponudi letova na različite destinacije za putnike iz Srbije.

  HEPA filteri u svim Wizz Air avionima već eliminišu 99,97% virusa i bakterija iz vazduha, Wizz Airovi protokoli podržavaju smernice fizičke distance, garantuju ultračisto okruženje u kabini i smanjuju nepotrebnu interakciju i fizički kontakt između ljudi kako bi putnici bili sigurni da bezbedno putuju do svoje destinacije.

  S obzirom na to da mere ograničenja putovanja mogu da se promene, Wizz Air savetuje putnicima da provere pravila putovanja pre polaska. WIZZ mapa za planiranje putovanja pomaže putnicima da provere važeća putna ograničenja u okviru Wizz Airove mreže. Sajt koji koristi sistem boja sada može da se koristi u pokretu i sadrži sveobuhvatnu mapu mogućih destinacija do kojih može da se putuje, uz odgovarajuće linkove ka sajtovima vlada, stranicama za putovanja i formularima koje treba popuniti pre polaska.

  Za putovanje bez briga Wizz Air preporučuje putnicima da rezervaciji dodaju uslugu WIZZ Flex, kao još jedan vid zaštite. Odabirom ove usluge putnici mogu da promene datum leta ili destinaciju, kao I da otkažu svoj let najkasnije 3 sata pre poletanja bez ikakvih troškova i dobiju nazad 100% cene karte čiji iznos se prebacuje na kredit koji imaju kod ove avio-kompanije.

  „Drago nam je što proširujemo svoju mrežu linijom iz Srbije do Nice. Ovim novim uslugama Wizz Air nudi još raznovrsnije destinacije za putnike iz Srbije. Svako može da uživa u ultraniskim cenama karata i bezbednom putovanju našim modernim avionima“, izjavila je Paulina Gosk, menadžerka korporativnih komunikacije kompanije Wizz Air.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Wizz Air

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE