Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Zaposleni, posao, Nemačka

  Najbolji „MINI-POSLOVI“ u Nemačkoj: Za sat se zaradi i do 30 EUR

  Ako radite u Nemačkoj pravilo je jasno – što je veća satnica, to morate manje da radite. Isti princip važi i za mini-posao, odnosno “mini job“.

  Osobe koje rade mini-posao najčešće imaju minimalnu satnicu. Na primer, ako želite raditi kao konobarica ili konobar, možete očekivati ​​satnicu od 12 evra, bez napojnice.

  Dakle, kako biste zaradili 520 evra mesečno, morate raditi 43 sata mesečno. Unosnije je stoga naći posao od 520 evra koji ima bolju satnicu.

  Koji mini-posao je najbolje plaćen?

  Ali, kako pronaći mini-poslove koji su zapravo bolje plaćeni? Specijalizovani nemački mediji uporedili su bruto satnice i naveli najbolje plaćene mini-poslove. Ovo je prvih pet:

  Kao statista ili sporedni glumac, preuzimate manje uloge na filmu, televiziji, pozorištu ili u reklamama i u proseku zarađujete 29 evra. Za 520 evra mesečno ne morate raditi više od 18 sati na mesec.

  Posao (Freepik)

  Predavač: Rašireno i dobro plaćeno zanimanje u kojem možete računati na 28 evra po satu. Preduslov je, naravno, visoka stručnost iz predmeta koji predajete. Ovde je dovoljno samo 19 sati mesečno da ostanete unutar ograničenja mini-posla.

  Promoter: Ovde javno reklamirate proizvode kompanija ili organizacija. Ako se ne bojite prići strancima i stajati iza reklamiranog proizvoda, ovde možete zaraditi u proseku 23 evra, a za 520 morate raditi samo 23 sata mesečno.

  Istraživanje: Za 60% zanimanja do 2030. neće biti potreban fakultet

  Garderober: Brinete o garderobi glumaca ili pomažete pri odevanju u luksuznim buticima. Ovde se zaradi oko 21 evro po satu. Znači: radite 25 sati mesečno ako ovo želite raditi kao mini-posao.

  Prevodilac: Kao prevodilac možete, na primer, preuzeti posao po narudžbini i obično puno radite od kuće. Preduslov je, naravno, dobro vladanje jednim ili više stranih jezika. Ako je to slučaj, u proseku zarađujete 21 evro i morate raditi 25 sati mesečno za 520 evra.

  Mini-posao (Unsplash)

  Manje “egzotični” mini-poslovi koji su takođe dobro plaćeni

  Ako volite biti na otvorenom, možete raditi kao turistički vodič. Oni vode turiste kroz grad, informišu turiste o znamenitostima i istoriji grada. Za to možete očekivati ​satnicu od 26 evra. Kako biste zaradili 520 evra mesečno potrebno je da radite 26 sati.

  Pre nego što se prijavite za posao od 520 evra, prvo biste trebali da odvagate prednosti i nedostatke izabranog posla, preporučuje Feniks Magazin.

  Ako volite da radite u miru, možete raditi u pošti, na primer. Tu sortirate poštu i pripremate je za slanje Deutsche Postom ili drugim kompanijama. Oni u proseku plaćaju 16 evra po satu i morate raditi 33 sata mesečno za 520 evra.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Unsplash/Freepik

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE