Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Najbolje fotografije zabeležene Xiaomi telefonom tokom prve epizode ShotByMi takmičenja (FOTO)

  Xiaomi je nedavno objavio pobednike prve epizode ShotByMi 2021 takmičenja pod sloganom ​​„život u boji“. Mi fanovi iz celog sveta poslali su 164.000 fotografija, među kojima je 11 fotografija osvojilo nagrade. Zvanični ShotByMi žiri proglasio je konačnog pobednika @Jelli Febrian koji je dobio glavnu nagradu koja uključuje 5.000 dolara kreativnog fonda iz zvaničnog Xiaomi foto programa. Pored pobednika, proglašeni su i drugi dobitnici nagrada.

  Fotografije koje su pristigle na konkurs prikazuju lične poglede na život kroz objektiv Xiaomi telefona.

  Pobednička fotografija nosi naslov „Stara dama plete riblju mrežu“.

   

  „Volim fotografiju još od srednje škole, otac me je u tom trenutku naučio kako da napravim sjajne fotografije koristeći kompaktne i DSLR fotoaparate. Tokom ove pandemije pokušao sam da zabeležim fotografije pomoću pametnog telefona koristeći Redmi 6 Pro, koji je koristila moja majka. Međutim, ona je umrla prošle godine, tako da je ovo možda jedan pozitivan način da se upotrebi nešto što mi je ostavila“, rekao je Jelly Febrian.

   

  „Fotografija je snimljena kada sam došao u turističko selo u Bogoru u Indoneziji, na mesto koje je služilo za upoznavanje indonežanske kulture, posebno kulture Jave. Bilo je ljudi koji su radili silat, izrađivali kišobrane, grnčariju, sušili tkanine i izrađivali riblje mreže“, nastavio je Febrian.

   

   

   

   

  Citati sudija:

  „Fotografija je u zanimljivom uglu oslikala svakodnevni život starice, sjajno svetlo i boje “- Mattia Passarini

  „Sjajno vinjetiranje, fokus i kvalitet. Zanimljiva upotreba boja ”– Max Rive

  „Ovo je bila upečatljiva slika sa subjektom koji je iskočio iz mora monohromatskih tekstura. Sjajne vodeće linije i ukupna kompozicija ”- Mango Street

  Žiri ShotBiMi takmičenja takođe je objavio Top 10 izvanrednih dobitnika nagrada, među kojima su @Andi Nursam adiputra, @Yudy bento, @ Pramit Das, @Tanjir Ahmed, @Daniel Blasius, @Jiantian Su, @Tanvir Ahmed BD, @Андрій, @Johan Villamizar Torres i @ Przemek.

  Takođe je proglašeno 8 pobednika u kategoriji Najpopularnija dela, to su @Jabir Jidan, @Marshal, @Piae Phio Aung, @Suhail, @Coffee, @Duoduo Xiang, @Shiwei Zhang i @Hongsheng Wang.

  Sledeći deo ShotByMi ShotBiMi uskoro kreće, za više informacija pratite zvanične Xiaomi kanale.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE