Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  „Nađite mi jedan skriveni cent“: Đukanović otkrio kada će se povući

  Predsednik Crne Gore i predsednik Demokratske partije socijalista Milo Đukanović poručio je da je spreman da se povuče iz političkog života, kad „prvi put u inostranstvu ili u zemlji pronađu“ neku njegovu skrivenu kompaniju, preko koje je obavljao delatnost ili „prao nepostojeći novac“.

  „Kada prvi put pronađu jedan cent skrivenog novca u domaćim ili inostranim bankama moja poruka je – poklanjam ga Dritanu Abazoviću“, kazao je Đukanović na konvenciji u Rožajama, u okviru kampanje za lokalne izbore.

  On je konstatovao da su dve godine bile više nego dovoljno vremena da počnu da „iz ormara ispadaju kosturi“ koje je tadašnja opozicija, a sadašnja vlast pretpostavila da ih je DPS vlast „tamo negde arhivirala“.

  „Nema ništa od toga. Najavljivali su da će napisati optužnice protiv istaknutih predstavnika ranije izvršne i zakonodavne vlasti. Kao što vidite nema nijedne optužnice. U međuvremenu su naravno pokazali i neka svoja svojstva i to ona koja najmanje mogu služiti njihovom pokušaju da se legitimišu kao zastupnici novog kvaliteta vladavine prava u Crnoj Gori i kao beskompromisni borci protiv kriminala i korupcije. Ono što smo otkrili poslednjih dana pokazuje zapravo da su oni kriminal organizovali u samom srcu vlade, da je premijer zajedno sa svojim najbližim saradnicima pokrovitelj kriminala“, rekao je Đukanović.

  Kako je kazao, slabići pokazuju i dalje svoje slabosti i svoj opstanak zapravo samo grade na kreiranju novih iluzija.

  Izvor: Beta

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE