Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Mike George, Cotrugli Business School predavanje

  Iskoristite leto – Vaš profesionalni razvoj ne treba na godišnji odmor

  Iskoristite ovo leto, usavršite svoje umeće upravljanja ljudima i postanite bolji lider! Prijavite se na besplatna online predavanja Summer Leadership (Re)Treat with Mike George u organizaciji COTRUGLI poslovne škole.

  Svaki dobar lider treba svog lidera

  Svaki tim zahteva vrhunskog lidera kako bi napredovao i pomicao granice mogućeg. Tempo života je sve ubrzaniji, obaveza je sve više i (pre)često zaboravljamo na lični razvoj. Usavršite svoje liderske sposobnosti i veštine i dočekajte jesen spremni(ji) za nove poslovne poduhvate!

  Liderstvo je nešto što treba smatrati umetnošću i za njegov kvalitet potrebno je uložiti puno truda, posvećenosti i kontinuiranog ulaganja. Vrhunski lider ne može voditi i inspirisati druge na tom putu ukoliko sam nije dovoljno fokusiran na sebe i svoj lični razvoj.

  Zato, iskoristite ovo leto kako biste usavršili veštine vođenja i postali bolji lider i osoba. Registrujte se za besplatna online predavanja “Summer Leadership (Re)Treat with Mike George, u organizaciji COTRUGLI poslovne škole.

  6 ključnih oblasti za svakog lidera

  Summer Leadership (Re)Treat je mesto na kome će vas Mike George, svetski priznati autor iz oblasti ličnog razvoja i liderstva, sprovesti kroz 6 polusatnih tematskih celina kako bi vas naučio da usporite, preusmerite svoju energiju, proširite vidike i steknete novu perspektivu.

  Teme koje vas očekujuFrom Force to Power, Dealing with Difficult Relationships, Living and Leading with Purpose, Are you Walking the Path of the Master or the Path of the Slave?, Mysteries of Karma and the Law of Reciprocity, Leading with Emotional Intelligence.

  Predavanja su besplatna za sve prijavljene i dostupna do 31. avgusta 2022., a održavaju se online, što vam daje slobodu da sami diktirate njihovu dinamiku. Za više informacija i prijavu kliknite ovde.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Cotrugli poslovna škola

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE