Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Teodora Vlahović, Chai

  Kako je Teodora postala CHAI: „Kada stvaraš nešto svoje, moraš biti potpuno predan tome“

  „Odmalena sam znala da želim život da provedem na sceni. Već u srednjoj školi sam počela da nastupam, što mi je donelo dosta poznanstava, kao i priliku da počnem da radim u studiju. Kako bih mogla ozbiljnije da se bavim ovim poslom, preselila sam se u Beograd i zaposlila u BIZLifeu” – započinje intervju za naš magazin Teodora Vlahović, u svetu muzike poznatija pod umetničkim imenom Chai.

  Teodora Vlahović, Chai

  „Iako sam volela svoj posao i tim sa kojim sam radila, odlučila sam da se potpuno posvetim muzici”, nastavlja svoju priču naša dojučerašnja Social media menadžerka i dodaje: „Nakon što sam prestala da radim u BIZLifeu, počele su pripreme za ’Pesmu za Evroviziju’, na kojoj sam se predstavila sa pesmom ’Sama’. Sada svakodnevno radim na promociji svog prvog albuma – ’Crni Chai’, koji je nedavno izašao.”

  • Kako je raditi na poslu koji nema radno vreme od 9 do 17?

  U muzičkoj industriji svaki dan je radni dan, bez početka i kraja – ili se radi na novoj muzici, ili se nastupa i promoviše postojeća muzika, tu su i snimanja, gostovanja, intervjui, društvene mreže itd. U takvom sistemu vrlo bitnu ulogu igraju disciplina i dobro rukovođenje vremenom, a rad u kancelariji mi je pomogao da razvijem te veštine.

  • Kako je biti sam sebi šef? Koje su prednosti, a koje mane?

  Kada stvaraš nešto svoje, ne možeš da ne budeš potpuno predan tome. Sada moja smena traje 24 sata sedam dana u nedelji, ali zaista uživam u svakom trenutku, jer radim ono što volim. Trebalo mi je vremena da naučim kako dobro da organizujem svoje vreme i da se zauzmem za sebe, ali sve je to deo rasta i usavršavanja.

  • Koliko ti iskustvo u digitalnom marketingu, sa prethodnog posla, pomaže u građenju karijere danas?

  Danas nema ništa bez digitalnog marketinga. Dobar proizvod teško zauzima visoko mesto na tržištu bez dobrog marketinga. Zato se trudim da stečenim znanjem dovedem svoju muziku do slušalaca koji će zaista da uživaju u njoj.

  Teodora Vlahović, Chai

  Stavro

  • Da li misliš da će ti muzička karijera i šoubiznis oduzeti „vreme za sebe”?

  Kada sam u studiju ili na sceni, radim ono što najviše volim i što me ispunjava. Tada sam najviše svoja i zato smatram da muzika ne može da mi oduzme vreme, jer je ona moje „vreme za sebe”.

  • Koliko ti je za karijeru značilo učešće na „Pesmi za Evroviziju” i da li ćeš se ponovo okušati u tome?

  Pored toga što se dobije velika medijska pažnja, još značajnije je to iskustvo koje dolazi sa „Pesmom za Evroviziju”. U kratkom periodu sam prošla i naučila mnogo toga što me čeka u daljem radu. Za mene je ovo takmičenje bio pravi potez pred izlazak albuma. Nemam u planu da se opet prijavim, ali ako dođe do toga, sigurna sam da bih ponovo uživala u svemu što ono donosi.

  • Kako sebe vidiš u budućnosti, više kao Teodoru ili kao Chai?

  Kakva sam kod kuće, takva sam i na sceni. Trudim se da kroz svoju muziku pokažem sebe onakvom kakva jesam. Teodora je Chai. 

  Saznajte sve o dešavanjima u biznisu, budite u toku sa lifestyle temama. PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER.

  Izvor: BIZLife Magazin

  Foto: Stavro

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE