Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Jedan od najznačajnijih biznis događaja krajem septembra u Beogradu

  Poslovni samit, jedan od najznačajnijih biznis događaja na Zapadnom Balkanu, koji će okupiti i povezati predstavnike poslovne zajednice regiona sa vodećim svetskim kompanijama i ekspertima u oblasti digitalizacije i upravljanja lancima snabdevanja, održaće se 28. i 29. septembra u Beogradu.

  Taj skup održava se u organizaciji Privredne komore Srbije, Komorskog investicionog foruma Zapadnog Balkana (KIF ZB6)  i kompanije Convenstenics d.o.o.

  Zapadni Balkan sve je privlačnija investiciona destinacija, ali i mesto gde evropske kompanije premeštaju proizvodnju sa dalekih tržišta. Fokus samita biće na digitalnoj transformaciji poslovanja, internacionalizaciji i upravljanju dobavljačkim lancima.

  Poslovni samit – učestvovače više od 200 direktora iz različitih kompanija

  Više od 200 vlasnika i direktora kompanija, tokom dvodnevnog samita imaće priliku da se povežu sa partnerima putem B2B platforme, dogovore nove poslove, ali i da sa vodećim svetskim ekspertima razmene iskustva o najnovijim trendovima, izazovima i rešenjima u oblasti ekonomije, globalne trgovine i industrije, objavila je PKS.

  „InterConnect Executive Summit“ je odlična prilika da se naše kompanije povežu sa renomiranim partnerima, dobiju nove poslove i ugovore, postanu deo međunarodnih lanaca dobavljača, vidljivije i konkurentnije na svetskom tržištu“, rekao je Marko Čadež, predsednik PKS.

  Događaj u Beogradu okupiće firme iz regiona i velike kompanije koje traže dobavljače sa Zapadnog Balkana, a očekuje se dolazak više od 30 kupaca iz oblasti informacionih tehnologija, automobilske, metalske, elektro i prehrambene industrije.

  Govornici i gosti dolaze iz inostranstva, iz kompanija čiji je ukupni promet veći od 50  milijardi evra a koji su pronašli poslovni interes u saradnji sa kompanijama iz regiona Zapadnog Balkana. To su kompanije poput Thyssenkrupp Automotive, INEOS, L’Oréal, Zentis, OSCE, Celonis i druge.

  O procesima snabdevanja, lancima dobavljača i iskustvima u regionalnoj saradnji govoriće Oliver Frile, direktor u kompaniji INEOS Automotive i Ferdinand Viland, direktor nabavke i lanaca snabdevanja u kompaniji Thyssenkrupp Automotive Technology, a previđeno je i više zanimljivih prezentacija IT eksperata na polju razvoja softvera i digitalne transformacije.

  Detaljnije informacije na linku: https://interconnect.pks.rs/

  Privrednici optimisti: Očekuju rast prometa u narednom kvartalu

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE