I još malo preporuka za praznike... Serije, muzika, knjige

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  I još malo preporuka za praznike… Serije, muzika, knjige

  Ako vam „Tesna koža“ i novogodišnji programi u kojima se peva i skače idu na živce, ako su vas „Nemanjići“ razočarali, ako vam se ne gleda „Bond“ i ostale pucačine, imamo neke od predloga koji će vam, nadamo se, nahraniti dušu. Praznici ne moraju da budu isprazno vreme u kome se šaltaju kanali, neka to bude pametna investicija – napunite baterije i gledajte i slušajte sve ono što ne stižete kada radite.

  Pisali smo već o serijama kojima se radujemo u 2018. godini – Najbolje serije 2018. godine

  Jedna od njih, „Black Mirror“, već se može naći online. Od srca vam preporučujemo da je pogledate. Nateraće vas da se naježite, otvoriće vam oči, možda inspirisati da se menjate. Nemojte reći da vas nismo upozorili…

  „Ženske serije“ za sve majke koje će vrištati od smeha kada ih budu pogledale, tu su „SMILF“ (ne dajte da vas naziv prevari) i „Better Things“.

  Ipak, ako biste da pogledate nešto zašećereno i romantično, onda evo još jedne naše liste:
  Filmovi za gledanje tokom praznika

  Što se tiče muzike, ovo je jedna lična muzička lista sa podkasta „Gistro FM“, dobar pregled najboljih pesama iz 2017. godine. Na listi su se našli, između ostalih, Belle and Sebastian, LCD Soundystem, Arcade Fire, Gregory Porter, Bojana Vunturišević…

  Večeras je i koncert „Artan Lili“ u Elektropioniru.

  Preporučujemo vam i knjigu koju ćete voleti da čitate, listate i uz koju ćete se smejati. Ono što je možda još lepše, volećete da je poklanjate i pozajmljujete drugima. U pitanju je „Pokondirena Dinja“ – ilustrovana knjiga koja je prava mala enciklopedija ljudskog karaktera, ponašanja i osobina. Kako piše Teofil Pančić, to je antropološka studija (pre svega) mladih žena danas i ovde, duhovita i jetka, čak melanholična.

  Napravite svoj plan kako ćete uživati i puniti baterije za vreme praznika. Ako biste se radije izležavali uz „Bonda“… i to je u redu.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay

  Piše: N.V.

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE