Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Hemofarm proširio ponudu proizvoda za pacijente i potrošače u Srbiji

  Hemofarm koji posluje u okviru Štada grupe, preuzeo je distribuciju i prometovanje asortimana brendova široke potrošnje kompanije Sanofi, čime je dodatno proširio ponudu proizvoda za pacijente i potrošače u Srbiji. Bisolvon, Buscopan i Dulcolax samo su neki od poznatih brendova koji su pokriveni ugovorom između Štade i Sanofija, a biće dostupni u Srbiji posredstvom Hemofarma.

  Sredinom ove godine Štada i Sanofi zaključile su sporazum za 20 evropskih zemalja, među kojima je i Srbija, na osnovu kojeg će Štada biti nadležna za distribuciju i prometovanje Sanofijevog portfolija na ovim tržištima. Sporazum dve multinacionalne kompanije obuhvata distribuciju oko 50 Sanofijevih brendova, među kojima su proizvodi za ublažavanje kašlja i prehlade, protiv alergija, za ublažavanje bolova, za bolji rad organa za varenje, dodaci ishrani itd. Na tržištu Srbije biće dostupno 11 proizvoda unutar sedam brendova, među kojima su Buscopan, Bisolvon, Dulcolax, Essentiale Forte i dr.

  Prema rečima generalnog direktora Hemofarma Ronalda Zeligera, ova kompanija svakodnevno potvrđuje koliko je važan partner pacijentima i potrošačima u Srbiji, kao i celom zdravstvenom sistemu, jer konstantno širi asortiman proizvoda, ulaže u njegovo osavremenjivanje i trudi se da na svaku bolest i tegobu odgovori adekvatnim lekom i preventivom. „Naš široki portfolio lekova i medicinskih sredstava predstavlja odgovor struke i nauke savremenim farmaceutskim rešenjima za brojne bolesti i tegobe pacijenata. Dodavanjem novih brendova kao što su Bisolvon, Buscopan i Dulcolax, Hemofarm potvrđuje koliko je pouzdan partner lekarima, farmaceutima, pacijentima i potrošačima širom zemlje, jer nudi moderna rešenja za različite zdravstvene probleme ljudi“, ističe direktor Zeliger.

  Na ovaj način Hemofarm na početku zimske sezone proširuje postojeći portfolio brendova za kašalj, prehladu i respiratorne bolesti, kao i kategoriju digestivnog zdravlja i postojeći asortiman preparata za alergijske reakcije.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Hemofarm

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE