Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  bizlife

  BG prodaje 7.700 kvadrata kod Ade Ciganlije po ceni od 550 EUR/m2

  Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda objavila je prodaju 7.700 kvadratnih metara građevinskog zemljišta kod Ade Ciganlije, po početnoj ceni od 497,96 miliona dinara.

  Kako je precizirano na sajtu direkcije, početna cena na javnom nadmetanju biće 64.670,54 dinara po kvadratnom metru (oko 550 EUR).
  Prijave za učešće na javnom nadmetanju mogu se podneti do 29. avgusta, a javno nadmetanje će se održati sledećeg dana u prostorijama Direkcije.

  Kome je namenjeno građevinsko zemljište?

  Građevinsko zemljište će biti prodato investitoru koji ponudi najveću cenu za građevinsku parcelu, a ponuda mora biti ista ili veća od početne cene i kasnije se ne može umanjivati.

  Obaveza investitora biće da izvede sve radove na pripremanju i opremanju građevinskog zemljišta u okviru parcele koja mu bude prpdata i da sa komunalnim preduzećima i drugim pravnim licima ugovori i plati troškove za elektrodistributivnu i telekomunikacionu mrežu i objekte, kablovske distributivne sisteme, toplifikaciju i gasifikaciju.

  Takođe, ukoliko bude potrebno u postupku pribavljanja građevinske i upotrebne dozvole, investitor će o svom trošku izvršiti promenu kulture i klase zemljišta.

  Gde se nalazi parcela koja je na prodaju?

  Zemljište se nalazi uz Obrenovački drum, u neposrednoj blizini postojećih trgovinskih objekata. Prema planskom dokumentu, lokacija se nalazi u površinama komercijalnih delatnosti, u okviru uže zone sanitarne zaštite vodoizvorišta. Za lokaciju je obavezna izrada urbanističkog projekta, koji mora da bude potvrđen od strane nadležne organizacione jedinice Gradske uprave Grada Beograda.

  Pristup lokaciji je sa planirane saobraćajnice S2, koja predstavlja vezu Obrenovačkog druma i Savske magistrale.

   

  Plac kod Ade Ciganlije prodat „Beogradu na vodi“ za 27 mil. EUR

  Izvor: Beta

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE