Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  ilirika

  Evo kako da naučite da investirate

  Preko dvadeset godina prisutna na domaćem finansijskom tržištu, Ilirika uvek nastoji da ide u korak sa potrebama i željama klijenata. Već sedam godina, pružamo mogućnost klijentima da trguju akcijama najvećih svetskih kompanija, od Hong Konga preko Evrope, do američkog tržišta kapitala.

  Nedavno, otišli smo korak dalje. Među prvima smo uveli uslugu profesionalnog upravljanja imovinom – uslugu koja svima onima koji nemaju dovoljno znanja, vremena, energije i strpljenja da se „rvaju“ sa finansijskim tržištem, a poseduju višak slobodnih novčanih sredstava na raspolaganju, omogućava da ostvare jedan dugoročni vid štednje na berzama razvijenih tržišta.

  Šta nas je podstaklo da ponudimo novu uslugu našim klijentima?

  Izazov svakog pojedinca je da poseduje mobilni telefon poslednje generacije, luksuzni automobil, kvalitetnu kožnu tašnu, biti putnik na prijatnom avio-letu i egzotičnom krstarenju ili klijent dobre banke. Međutim, bolje od svega toga jeste da postanete vlasnik kompanija koje proizvode i pružaju takve robe i usluge.

  Deceniju i po, svet je živeo u ušuškanom okruženju niskih kamatnih stopa i jeftinog novca.  Izuzetno visoka inflacija u protekle dve godine uz visoke kamate na kredite a izuzetno niske na štednju, u dobroj su meri obezvredili realnu vrednost novca na računima građana. Osim toga, geopolitičke napetosti i krize, velike valutne oscilacije i neizvesnosti, neprestano se smenjuju.  Ambijent stalnih promena predstavlja izazov ali donosi i prilike koje Ilirika, ekspertizom i iskustvom, želi da stavi u službu svojih klijenata.

  Pozivamo vas da 20. septembra, u Hotelu Hyatt Regency, sa početkom u 17:30 časova budete naš gost na Danu investitora, gde ćemo predstaviti naše usluge i održati predavanje „(Sa)znanjem na svetsko finansijsko tržište“ o važnosti dugoročnog investiranja, upoznati se, družiti i preneti vam važne poruke koje investitori i svi koji vode računa o novcu treba da imaju u vidu kako bi ostvarili uspeh na globalnom finansijskom tržištu.

  Izreka Marka Tvena govori: „Dok svi kopaju zlato, vi budite u biznisu koji prodaje ašove i pijuke!“

  Prijave možete poslati na mejl [email protected] tako što ćete poslati ime prezime, mejl adresu i broj telefona.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Ilirika Investments

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE