Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Er Srbija zapošljava preko programa „Moja prva plata“: Kako da se prijavite?

  Er Srbija će učestvovati u programu Vlade „Moja prva plata“ kreiranom sa ciljem da podstakne zapošljavanje mladih bez prethodnog radnog iskustva.

  Nacionalna avio-kompanija poziva kandidate da se prijave na konkurs, otvoren do 31. oktobra 2022. godine, kako bi kroz praksu stekli konkretna znanja, veštine i kompetencije za rad i tako značajno unapredili svoje mogućnosti za zaposlenje.

  „Ponosni smo što, po treću godinu za redom, otvaramo vrata Er Srbije u želji da učesnicima programa omogućimo obavljanje stručne prakse u našoj kompaniji, u trajanju od devet meseci. Kroz program „Moja prva plata“ nezaposlenim mladim ljudima do 30 godina starosti, sa srednjim i visokim obrazovanjem, pružamo priliku da konkurišu za neku od 59 pozicija u našoj kompaniji. Prošle godine za praksu u Er Srbiji prijavilo se gotovo 500 kandidata, od kojih je angažovano 30, dok je nakon završenog programa njih 12 dobilo zaposlenje u našoj kompaniji. Nadamo se da ćemo u 2022. godini privući još veći broj zainteresovanih koji svoje prvo radno iskustvo žele da steknu upravo kod nas,“ izjavila je Milica Netković, direktorka ljudskih resursa Er Srbije.

  Er Srbija

  Zainteresovani kandidati prijave mogu podneti na zvaničnom sajtu projekta. Nakon obavljenih intervjua oni će biti u prilici da, tokom devet meseci, stiču radno iskustvo u sledećim organizacionim celinama Er Srbije: Korporativni poslovi, Pravni poslovi, Marketing, e-commerce, Ljudski resursi, Transport, Nabavka, Letačka operativa, Aviation Security, Bezbednost i usklađenost, Tehnika, Zemaljsko opsluživanje, Air Serbia Ground Services (ASGS), Informacione tehnologije, Finansije, Kargo, Ketering, Prodaja, Passenger Service System (PSS), Upravljanje prihodima i Planiranje i optimizacija reda letenja.

  Program „Moja prva plata” sprovodi Nacionalna služba za zapošlјavanje uz podršku Ministarstva za rad, zapošlјavanje, boračka i socijalna pitanja, Ministarstva finansija, Ministarstva omladine i sporta, Kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu i Privredne komore Srbije.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Er Srbija

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE