Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Er Srbija se ubrzano oporavlja, od Nove godine dobija novog direktora

  Jirži Marek biće od 1. januara iduće godine generalni direktor Er Srbije, saopštila je ta avio-kompanija.

  Dankan Nejsmit je posle četiri godine na poziciji generalnog direktora Er Srbije odlučio da se povuče sa te funkcije iz ličnih razloga i karijeru će nastaviti na novoj poziciji u drugoj avio-kompaniji, navodi se u saopštenju.

  Marek je u Er Srbiji trenutno direktor za komercijalu i strategiju, a ima više od 20 godina iskustva na menadžerskim pozicijama u avio-industriji, od čega je u poslednjih 13 godina bio na rukovodećim pozicijama.

  Predsednik Nadzornog odbora Er Srbije Branislav Pejčić rekao je da je Nejsmit tu kompaniju vodio kroz uspešan program transformacije, omogućivši joj rast u 2019. godini koji je usporen izbijanjem pandemije kovod-19.

  Er Srbija se, kako je navedeno, ubrzano oporavlja, sa ciljem da do 2023. godine dostigne pretpandemijske nivoe iz 2019. godine i u skladu sa tim da krene u fazu kontinuiranog rasta kao regionalni lider.

  „Avio-kompanija je simbol nacionalnog ponosa i njen kontinuirani uspeh svedoči posvećenosti zaposlenih u kompaniji, čija je podrška bila ključna tokom pandemije. Na taj način je omogućeno pristizanje medicinskog materijala i vakcina u dovoljnim količinama, kao i bezbedan povratak naših građana, koji su ostali zarobljeni na aerodromima širom sveta“, ističe se u kompanijskom saopštenju.

  Izvor: Beta

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE