Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  EPS traži mlade inženjere

  Akcionarsko društvo Elektroprivreda Srbije (EPS AD) raspisalo je konkurs za posao za mlade elektro inženjere na poziciji dispečera.

  Ovo je prilika da prvi posao dobije šest inženjera ili studenata master studija sa ili bez iskustva i oni će raditi u Sektoru za dispečersko planiranje i upravlanje proizvodnjom, saopštio je EPS AD.

  Za posao inženjera za replaniranje i operativno energetsko upravljanje – dispečera, potrebno je da kandidat ima završene master akademske studije ili završene osnovne studije i master akademske studije u toku.

  Kandidati bi trebalo da budu sa studija elektro struke, smer energetika, i od njih se očekuje znanje engleskog jezika na srednjem nivou.

  Za ovu poziciju nije potrebno radno iskustvo i ovo je prilika za mlade stručnjake da dođu do prvog posla i da steknu dragoceno iskustvo, navodi se u saopštenju.

  V.d. generalnog direktora EPS AD Dušan Živković izjavio je da je Konkurs potvrda da EPS ceni mlade i obrazovane kadrove koji žele da daju svoj doprinos profesionalizaciji i modernizaciji kompanije.

  „EPS na ovaj način motiviše mlade inženjere da svoju karijeru grade u najvećoj energetskoj kompaniji i da ostanu da žive i rade u Srbiji i zato ih pozivam da se prijave“, rekao je Živković.

  Izvor: 021, Tanjug

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE