Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Dok je Srbija u blokadi, predsednik će biti u Gornjim Nedeljicama

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetiće u 15 časova Gornje Nedeljice, selo kod Loznice.

  Tamo će razgovarati sa svim zainteresovanim građanima sa područja 12 sela Jadarskog kraja o Rio Tintu.

  „Predsednik će razgovarati sa svim zainteresovanim građanima sa područja 12 sela Jadarskog kraja u kojima postoji najviši stepen zabrinutosti zbog istraživanja koja vrši kompanija Rio Tinto“, navodio se u pozivu građanima.

  Kako se dodaje, Vučić poziva isključivo meštane tih sela da prisustvuju skupu i ne poziva svoje pristalice iz Loznice, Krupnja ili bilo kog dela Srbije da dođu na skup.

  Podsetimo, Vučić je u vanrednom obraćanju građanima najavio da će posetiti taj kraj i razgovarati sa građanima.

  „Moje je da razgovaram sa narodom, posebno sa onima koji misle da misle drugačije od mene, iako moj stav nisu čuli. Biću spreman da razgovaram i dan i noć. Spreman sam da saslušam svakog domaćina, seljaka, gospodina ili damu. Ja ne volim da se dodvoravam nikome“, istakao je on.

  Predsednik je pre tri dana najavio da će boraviti na području 10 sela koja bi bila pogođena ovim projektom i razgovarati s građanima kako bi čuo njihovo mišljenje i predstavio im šta možemo da dobijemo, a šta da izgubimo.

  Istovremeno, dok je predsednik u okolini Loznice, širom Srbije će biti protesti i blokade kao izraz nezadovoljstva zbog usvajanja dva zakona – Zakon o referendumu i Zakon o eksproprijaciji – za koje se smatra da će ugroziti i prava ljudi i životnu sredinu.

  Izvor: 021

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE