Đukanović obećao pola milijarde evra za Porto Montenegro

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Đukanović obećao pola milijarde evra za Porto Montenegro

  U narednih 10 godina u kompleks “Porto Montenegro” u Tivtu biće uloženo 500 do 550 miliona evra, poručio je Milo Ðukanović.

  Đukanović, koji je predsednički kandidat Demokratske partije socijalista Crne Gore, razgovarao je u Tivtu sa izvršnim direktorom kompanije Adriatic Marinas Davidom Margasonom i obišao nova gradilišta u okviru marine “Porto Montenegro”.

  Ðukanović je poručio da će nakon najavljenih investicija “Porto Montenegro” sigurno biti jedan od najskupljih projekata realizovanih u Crnoj Gori, a u koji je, prema njegovim rečima, do sada uloženo više od 550 miliona evra.

  “Dobili smo jedan izuzetan hotelsko-turistički kompleks, Porto Montenegro je danas definitivno jedan od najvrednijih brendova Crne Gore”, poručio je Ðukanović.

  Kaže da ostaje obaveza države da poboljša uslove kako bi se “Porto Montenegro” i druge lokacije ovog tipa dalje razvijale i radile tokom čitave godine.

  “Najvažniji posao države na tom planu jeste investicija u aerodrome, sklapanje strateškog partnerstva kojim ćemo razviti tivatski aerodrom”, rekao je Ðukanović.

  Izvor: SEEbiz

  Foto: Porto Motenegro

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE