Direktor Luss Textile za BIZLife: Dogovorena saradnja sa Filipom Plejnom

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Direktor Luss Textile za BIZLife: Dogovorena saradnja sa Filipom Plejnom

  Direktor kompanije Luss Textile Sava Mitrović izjavio je da će do saradnje sa poznatim svetskim modnim dizajnerom Filipom Plejnom doći u narednih nekoliko meseci.

  Filip Plejn, osnivač kompanije Philipp Plein International Group, posetio je u ponedeljak domaću firmu Luss Textile u Draganićima nadomak Raške i sa menadžmentom te kompanije razgovarao o mogućnostima buduće saradnje i zajedničkih poslova.

  Dan posle njegove posete, Mitrović za BIZLife portal potvrđuje da će do saradnje doći i da će se više detalja znati nakon prvog sastanka koji se očekuje u petak.

  „Nakon što su se slegli utisci, mogu da kažem da će do saradnje sa Filipom Plejnom definitivno doći u narednih nekoliko meseci. Više detalja imaćemo nakon prvog radnog sastanka koji se očekuje u petak, ali ono što je sigurno jeste da će kroz dva do tri meseca prvi komade izaći sa proizvodnih linija fabrike u Raški“, kaže Mitrović.

  Prema njegovim rečima, kompanija Luss Textile je definitivno na svetskoj mapi najozbiljnijih proizvođača odevnih tekstilnih predmeta.

  „Za nekoliko meseci moći ćemo ponovo da vas obradujemo sa novim gostima iznenađenja i započinjanjem saradnje sa još nekim zvučnim imenima iz sveta mode“, najavljuje Mitrović za BIZLife portal.

  Dodaje da u kompaniji verovatno još nisu svesni koliko je ovo bitno za našu firmu.

  „Dolazak Filipa Pejna otvoriće nam mnoga vrata i to nam je još jednom pokazalo da fabrika poseduje pre svega kvalitet, ali i tehnologiju koja može da isprati očekivanja svetskih modnih brendova“, navodi direktor.

  „Na osnovu početka saradnje sa još jednim svetskim brendom, najvećim proizvođačem perjanih jakni, kojeg nažalost ne smemo još uvek da imenujemo, očekujemo da i svi drugi proizvođači perjanih jakni dođu u posetu našoj fabrici i nadamo se saradnji i sa njima“, zaključuje Mitrović.

  Kompanija iz Raške KANDIDAT ZA DOBAVLJAČA svetskog modnog brenda

  Izvor: BIZLife

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE