Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Naftna industrija Srbije

  Da li znate ko su sneguročke?

  Upoznajte devojku od snega i postanite član broj 1 programa lojalnosti za vozače 

  Da li ste znali da Deda Mraz ima unuku? Njeno ime je Sneguročka, a prema ruskim legendama ona je devojka napravljena od snega. O Sneguročki postoje brojne priče i bajke, a u modernom ruskom folkloru neizostavni je element zimske čarolije. Tako ona, tokom prazničnog perioda, odevena u plavu haljinu, plave kose sa ukrasom na glavi, pravi društvo Deda Mrazu i pomaže mu da u novogodišnjoj noći odnese poklone svoj dobroj deci. Ove godine, Sneguročke obilaze i Srbiju sa ciljem da obraduju odgovorne vozače.

  Naime, karavan Sneguročki prvo će svratiti na GAZPROM benzinsku stanicu “Velika Plana“, na auto-putu Beograd-Niš. Sneguročke će danas na ovom maloprodajnom objektu NIS-a dočekati posetioce, koji će imati priliku da se kroz druženje sa vernim pomoćnicama Deda Mraza upoznaju sa benefitima onlajn programa „Sa nama na putu“ i saznaju na koji način mogu da uz svega nekoliko klikova uštede i do 5,5 dinara po litru prilikom kupovine goriva na NIS-ovim benzinskim stanicama. Tom prilikom, svi koji posete benzinsku stanicu dobiće simboličan poklon dobrodošlice u najveći program lojalnosti u Srbiji.

  Ukoliko propustite susret sa Deda Mrazovim unukama  na GAZPROM benzinskoj stanici kod Velike Plane, možete ih sresti na nekoj od narednih lokacija koje će obići tokom novogodišnjeg karavana:

  • GAZPROM benzinska stanica „Novi Sad 16“, na izlasku iz Novog Sada, na auto-putu Novi Sad- Beograd, u nedelju, 26. decembra
  • GAZPROM benzinska stanica „Krnješevci“, na auto-putu Beograd-Šid, u ponedeljak, 27. decembra
  • GAZPROM benzinska stanica „Novi Beograd“ (čuvena Dejtonka), u utorak, 28. decembra
  • GAZPROM benzinska stanica kod Starih Banovaca, na auto-putu Beograd – Novi Sad, u sredu, 29. decembra.

  Upoznajte bajkovite Sneguročke, postanite onlajn član „Sa nama na putu“  i dozvolite da vas novogodišnja bajka „poveze“ u 2022. godinu.

  Izvor: BIZLife

  Foto: NIS

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE