Da ceo svet vidi: Kinezi "upadali" u kadar ispred Linglonga, Holanđani ubacili u reportažu (VIDEO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Da ceo svet vidi: Kinezi “upadali” u kadar ispred Linglonga, Holanđani ubacili u reportažu (VIDEO)

  Obezbeđenje gradilišta fabrike automobilskih guma Linglong kod Zrenjanina pokušalo je nedavno da spreči ekipu holandskih novinara NOS (Nederlandse Omroep Stichting) u nameri da snimi izjavu aktiviste Građanskog preokreta Ivana Živkova ispred gradilišta fabrike.

  Ovaj pokret objavio je na svom Tviter profilu kako su holandski novinari ovaj incident izmontirali i ubacili u svoju reportažu.

  “Kako izgleda kada građanin Srbije (aktivista Građanskog preokreta Ivan Živkov), na javnom putu (obilaznici oko Zrenjanina), daje izjavu holandskoj državnoj televiziji o izgradnji fabrike automobilskih guma Linglong” napisao je Građanski preokret na Tviteru.

  Na snimku se vidi kako jedan od prisutnih Kineza upada u kadar, ali i ne dozvoljava novinarima da snime fabriku, iako se ne nalaze u krugu iste, već ispred nje.

  Ovaj incident inspirisao je mnoge korisnike Tvitera da napisu svoje mišljenje koje se uglavnom svodi na isto – da Kinezima vlast u Srbiji sve dozvoljava.

  Na pitanje jednog od korisnika o tome kako su Holanđani reagovali, odgovorio je i sam Ivan Živkov:

  “Holanđani su ljuti profesionalci koji su se, izgleda, širom sveta svega nagledali. Civilizovani, pribrani, ali beskompromisno odlučni da snime svoj prilog. Inače, na ovom snimku se vidi samo jedan deo bliskog susreta s Kinezima i to ne najdramatičniji”, napisao je on.

  Izvor: BIZlife

  Foto: Screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE