Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Croatia osiguranje započinje saradnju sa globalnom IT kompanijom Liferay

  Croatia osiguranje, tržišni i digitalni lider u oblasti osiguranja koji posluje u okviru Adris Grupe, nastavlja da razvija napredna digitalna rešenja i inovacije, ovoga puta u saradnji sa svetskom IT kompanijom Liferay, liderom u kreiranju platformi za digitalno korisničko iskustvo.

  Croatia osiguranje i Liferay započeće razvoj i implementaciju inovativne digitalne platforme za prodajne predstavnike Croatia osiguranja. Reč je o naprednom agentskom portalu koji će poboljšati celokupno korisničko iskustvo i kvalitet usluge. U narednim godinama, agentski portal će postati centralno mesto svih prodajnih procesa, uključujući izradu polica, komunikaciju s klijentom, kao i uvid u obrade štete u realnom vremenu za klijenta.

  Ovaj napredni portal koristiće više od 7.000 predstavnika prodajne mreže Croatia osiguranja.

  Timove Croatia osiguranja i Liferay-a čine digitalni stručnjaci koji rade u čak tri vremenske zone, a nalaze se u Hrvatskoj, Brazilu, Irskoj i SAD-u. Svojom zajedničkom ekspertizom stvaraju jedinstveni digitalni proizvod, a sve u cilju kreiranja vrhunskog korisničkog iskustva Croatijinih osiguranika i zaposlenih koji će raditi na navedenom portalu.

  „Nastavljamo sa ulaganjem u digitalizaciju osiguranja, ovog puta u saradnji s Liferayem, jednom od vodećih svetskih IT kompanija. Naši timovi iskusnih stručnjaka u oblasti osiguranja i tehnologije zajedno će stvoriti napredni one-stop-shop za našu prodajnu mrežu kojim ćemo osiguranicima pružiti novo korisničko iskustvo. Ponosni smo na međunarodnu saradnju stručnjaka uključenih u ovaj projekt u koji ćemo dugoročno uložiti više od milion evra“, rekao je Davor Tomašković, predsednik Uprave Croatia osiguranja.

  Liferay je globalno priznata kompanija s mrežom partnera i klijenata širom sveta, a kao lider u kreiranju platformi za korisničko digitalno iskustvo pozicionirana je 11. godinu zaredom. Sarađuje sa više od 40 osiguravajućih društava, uključujući tri od deset najvećih osiguravajućih grupa na svetu.

  „Zahvalni smo što kroz partnerstvo sa Croatia osiguranjem gradimo agentski portal koji je intuitivan i jednostavan za korišćenje. Fleksibilna tehnologija, poslovne mogućnosti i analitika Liferaya pomoći će Croatia osiguranju da već danas primenjuje napredne tehnologije u cilju pomaganja klijentima u životno važnim situacijama. Sektor osiguranja sa ovakvim projektima u nove poslovne izazove kako bi pratio stalne promene u potrebama i očekivanjima klijenata i zaposlenih. Uz Liferay, Croatia osiguranje će stvoriti moćno rešenje kojim će ojačati svoju poziciju na tržištu“, istakao je Bryan Cheung, glavni izvršni direktor Liferaya.


  O Croatia osiguranju:

  Croatia osiguranje je vodeća kompanija na hrvatskom tržištu osiguranja. U ovoj oblasti posluje više od 135 godina, a deo je Adris grupe od 2014. godine. Croatia osiguranje je uverljivo najjači brend i prvi izbor klijenata kada je u pitanju osiguranje. Poslovanje je usmereno na operativnu učinkovitost, vrhunsku uslugu korisnicima i široki portfelj modernih rešenja osiguranja. Za više informacija posetiti: www.crosig.hr

   O Liferayu:

  Liferay pomaže organizacijama u rešavanju digitalnih izazova pomoću višekanalnih portala, intranet, e-commerce i integracijskih rešenja. Naša platforma je otvorenog koda, što je čini pouzdanijom, inovativnijom i sigurnijom. Trudimo se da ostavimo pozitivan trag u svetu kroz poslovanje i tehnologiju. Hiljade organizacija u finansijskom, zdravstvenom ili javnom sektoru, kao i sektorima osiguranja, maloprodaje, proizvodnje i brojnim drugim industrijama koriste Liferay. Za više informacija posetiti: www.liferay.com. 

  Izvor: BIZLife

  Foto: Shutterstock

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE