Strauss Adriatic dobitnik specijalne nagrade za rezultate u razvoju internih talenata

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Strauss Adriatic dobitnik specijalne nagrade za rezultate u razvoju internih talenata

  Među brojnim domaćim i internacionalnim kompanijama, Strauss Adriatic istakla se kao kompanija koja pruža kvalitetne i napredne programe razvoja talenata na svim nivoima. Prepoznata na tržištu zbog svog ulaganja u ovaj segment, zasluženo je dobitnica specijalne nagrade za Posvećenost i rezultate u razvoju talenata. Ovu nagradu, osmu godinu zaredom, dodeljuje Stanton Chase, jedna od najpoznatijih međunarodnih kompanija za Executive Search, koja posluje i u Beogradu.

  Strauss Adriatic

  Prestižno priznanje, u ime kompanije, primila je Ivana Canić, HR direktorka, koja godinama svoje vredno iskustvo gradi sa strašću, posvećenošću u Strauss Adriatic-u, gde se neguje fokus na ljudski faktor i razvoj zaposlenih, koji su oslonac i jedan od najvrednijih elemenata kompanije. Strauss Adriatic kontinuirano ulaže u svoje kadrove, podržavajući kvalitetne uslove za rad, mogućnosti za razvoj, podršku zdravlju, otvorenost i transparentnost, inkluziju u CSR aktivnostima od značaja, pružajući svakodnevnu edukaciju, ulažući u različite programe i multidisciplinarni pristup zaposlenima.

  Uručivanje nagrade Ivani Canić, HR direktorki kompanije Strauss Adriatic

  Ono što kompaniju Strauss Adriatic čini posebnom, zbog čega se takođe ističe na tržištu i prepoznata je kao kandidat za nagradu, upravo je Lean Six Sigma filozofija poslovanja. Ta filozofija se odnosi na mindset orijentisan ka kontinuiranom poboljšanju kroz primenu raznih alata i koncepata. Ovaj model razmišljanja i rada je prava ideologija, koja vodi procese, zaposlene i čitave organizacije, ka unapređenju i razvoju. Kultura kontinuiranih unapređenja je implementirana u samu strategiju naše kompanije i predstavlja njen neraskidivi deo.  Kao veoma značajna faza, u implementaciji ovog kompleksnog modela je takozvani zeleni pojas – “GREEN BELT”, koji je istakao kompaniju Strauss Adriatic na mapi kandidata za nagradu za Posvećenost i rezultate u razvoju talenata. Oslikavajući inicijativu, trud i posvećenost u intersektorskoj saradnji i sistemskom radu na projektima, „Green Belt“ program je odličan primer koji je doprineo razvoju zaposlenih koji su kolektivno učestvovali i samim tim doprineli zasluženoj nagradi.

  „GREEN BELT“ tim Strauss Adriatic-a

  Pored brojnih inicijativa i aktivnosti koje zaokružuju ovu godinu, uz sjajne rezultate i priznanje koje je još veća motivacija za nastavak ulaganja u ovo polje, u planu je i nov interni program razvoja zaposlenih, koji će se realizovati od januara 2022. godine, pod nazivom „Upravljanje ljudima“ koji će biti u organizaciji HR sektora i koji potvrđuje nastavak ulaganja u razvoj ljudskog kadra, povezanost HR-a i zaposlenih, motivacije i napretka na nivou kompanije.

  Ova godina obeležena je brojnim inicijativama i razvojnim aktivnostima, koje se nastavljaju i u 2022. godini, poput Programa mentalnog zdravlja za zaposlene, Digitalne platforme za unapređenje zadovoljstva zaposlenih, Internog programa Marketinga i Prodaje i drugih. Kompanija nastavlja kreiranje novih programa od velikog značaja, pa tako od januara sledeće godine HR sektor pokreće još jedan interni program koji se tiče liderstva i podrazumeva nastavak ulaganja u razvoj ljudskog kadra, povezanosti HR-a i zaposlenih, motivacije i napretka na nivou kompanije.

  Strauss Adriatic razvoj svojih internih talenata vidi i ceni kao neraskidivi deo ulaganja u lokalnu zajednicu. Kao pravi primer dobre prakse konstantnog ulaganja u svoje zaposlene, nastavlja posvećeno da kreira i daje prostor za dodatno usavršavanje i učenje putem naprednih i nesvakidašnjih poslovnih programa koji će ljudskom faktoru omogućiti da svoje veštine preciznije razvija, doprinoseći kompaniji u kojoj rade.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Strauss Adriatic

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE