Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  CRE AWARDS: Prestižna priznanja za AFI Europe Serbia

  Na ovogodišnjoj dodeli CRE Awards, koja je odžana u Budimpešti pod pokroviteljstvom Europaproprety, na kojoj se nagrađuju najbolje kompanije, projekti i profesionalci iz zemalja centralne i istočne Evrope, kompanija AFI Europe Serbia osvojila je dve prestižne nagrade – kao najbolji u kategoriji Investitora godine zahvaljujući uspešnoj strategiji ulaganja i razvoja svih projekata u Beogradu kao i posebno za projekat Skyline AFI Home u kategoriji „Budući projekat godine“ zahvaljujući konceptu ovog novog proizvoda na tržištu.

  Tim povodom, iz AFI Europe Serbia ističu da, osim velikog zadovoljstva i časti koja ova dva priznanja imaju za njih, nagrade su ujedno i potvrda dobrog pravca u kojem se razvijaju njihovi postojeći i budući projekti kao i strategije ulaganja u Srbiji.

  Afi Europe Serbia

  Nominovane projekte na osnovu dizajna, kvaliteta, usluga, inovacija, originalnosti i održivosti ocenjivao je nezavisni žiri koga je činio tim stručnjaka iz oblasti nekretnina.

  U okviru manifestacije CRE Awards, osim dodele priznanja održane su i konferencije i paneli na kojima su učestovovali značajni predstavnici iz sveta nekretnina koji su izneli predviđanja o budućnosti razvoja ovog tržišta u regionu.

  Opšti konsenzus je da iako je period pred nama u finansijskom i ekonomskom smislu zahtevniji i veoma neizvestan mnoge kompanije iz ovog sektora postižu izuzetne uspehe, a stručnjaci se slažu da je Srbija veoma vitalno i pogodno tržište za ulaganja u gradnju svih vrsta budućih projekata.

  Kompanija AFI Europe Serbia je prisutna na domaćem tržištu od 2005. godine i zahvaljujući uspešno postavljenim projektima u domenu poslovog prostora poput biznis parka Airport City Belgrade, ime AFI Europe Srbija pruža sigurnost u investitora i predstavlja sinonim za kvalitet, odgovornost i posvećenost.

  Zoran Mesarović

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE