Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Dritan Abazović

  CG: Premijer najavio dolazak poznatog hotelskog brenda, ali ne na more

  Crnogorski premijer Dritan Abazović najavio je za 2024. godinu dolazak planetarno poznatog hotelskog brenda u Crnu Goru.

  „Najvažnija stvar za naš budući razvoj u turizmu je da imamo svetske brendove i da budemo deo ukupne svetske mape turizma. Da nas tržište i gosti, nadam se jako zadovoljni posetom Crnoj Gori, prepoznaju vrlo lako“, kazao je Abazović na predstavljanju projekta izgradnje hotela kompanije Magnum Development – Crowne Plaza Kolašin i svečano potpisivanje ugovora sa prestižnim hotelskim operatorom IHG.

  Ljudi sada traže unikatna mesta, čist vazduh i čiste reke, ne žele veliku gužvu i žele luksuz krajnje kompatibilan sa prirodom i mislim da u ovom trenutku niste mogli da izaberete bolje mesto za otvaranje Crowne Plaze nego što je to Kolašin, rekao je Abazović.

  Predstavnici kompanija Magnum Development i IGH potpisali su ugovor, a Abazović je izrazio zadovoljstvo što nakon Hajata u Crnu Goru dolazi i planetarno poznati hotelski brend, prenosi Investitor.me.

  Mi smo zemlja koje je predodređena na turizam i gotovo zavisna od njega. To znači da je obaveza svakog građanina da učini sve što je u njegovoj moći da se svaki stranac oseća kao kod svoje kuće.

  Nadam se da gostoprimstvo neće nedostajati ni našim građanima, a ni institucijama, da nećemo praviti probleme sa nekakvim administrativnim preprekama i da ćemo 2024. godine svedočiti otvaranju Crowne Plaze u Kolašinu, kazao je Abazović.

  Izvor: Seebiz

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE