Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Berba u Tikvešu 2022.

  Odlična berba u „Tikvešu” obećava vrhunska vina iz ove godine

  Završena je ovogodišnja berba i otkup vinskog grožđa vinarije „Tikveš” i obezbeđeno je grožđe visokog kvaliteta. U skladu sa svojom strategijom i opredeljenjem da stimuliše i nagrađuje proizvodnju visokokvalitetnog grožđa, neophodnog za vrhunska vina, „Tikveš” je ove godine još od proleća počeo da dogovara uslove za otkup kao i standarde za odgajanje grožđa koje je trebalo da prate vinogradari da bi se dobio vrhunski kvalitet.

  ,,Ono što nas ove godine čini posebno zadovoljnim jeste kvalitet otkupljenog grožđa od koga ćemo novo vino uskoro da probamo. Potpisali smo oko 2.800 partnerskih ugovora, obezbedili smo preparate i sredstva za zaštitu, stručne savete, edukaciju za lozare na koji način treba da postupe u procesu gajenja i zaštite vinograda.

  Ručna berba 2022.

  Ručna berba 2022. (Promo)

  Urađene su i laboratorijske i organoleptičke analize, kako bi se uverili da je grožđe gajeno prema svetskim standardima i kriterijumima kvaliteta. Sve ove realizovane aktivnosti doprinele su da „Tikveš” ove godine otkupi grožđe željenog kvaliteta, što je preduslov i garancija premium vina iz ovogodišnje berbe“ saopštili su nadležni u „Tikvešu”.

  ,,Tikveš“ će u narednom periodu nastaviti sa ulaganjem u međunarodnu promociju i bolje pozicioniranje vina na inostranom tržištu.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE