Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  aleksandar vučić

  Pravda za Zozu: HIT momenti sinoćnjeg gostovanja PREDSEDNIKA na RTS-u (VIDEO)

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je sinoć u opsežnom intervjuu za Radio-televiziju Srbije rekao da sve dok je on predsednik neće potpisati ni formalno niti neformalno priznanje Kosova ni članstvo u UN-u, dodajući da je to rekao svim evropskim i svetskim čelnicima i da svi to znaju.

  Pored aktuelne teme Kosova, Vučić je govorio i o ekonomiji, a na pitanje ima li Srbija snage da se izbori s korupcijom, predsednik je potvrdio, ističući da je važno da ne bude zaštićenih ni u SNS-u, RTS-u, DS-u, kao i na svakom drugom mestu.

  Svako obraćanje Aleksandra Vučića na RTS-u ili nekoj drugoj nacionalnoj televiziji ne prođe, a da se o njemu ne govori danima nakon toga. Sinoćnje je posebno bilo interesantno, a mi vam donosimo nekoliko zanimljivih momenata.

  Kao i svako do sada, ni u ovom gostovanju predsednika nije izostala čuvena tabla na kojoj se beleže izuzetni rezultati Srbije na svim poljima. Ovoga puta Aleksandar Vučić je tablu iskoristio da pokaže kako je u odnosu na 2012, Srbija ove godine imala najveći rast plata u regionu, u odnosu na Bosnu i Hercegovinu, Severnu Makedoniju, Crnu Goru i Hrvatsku.

  Zoran Stanojević ima iskustva u razgovoru sa Vučićem, ali je delovalo da sinoć i nije bio mnogo rečit. Kao i obično predsednik je sam sebi postavljao pitanja i davao odgovore, a voditeljev izraz lica postao je hit na društvenim mrežama, uz komentare da je „njemu večeras najteže“ i „pravda za Zozu“.

  Za vreme emisije koja je emitovana uživo Vučiću je prišao muškarac i pokazao mu telefon, a zatim mu predao papire. Voditelj je pitao radi li se o nečem jako važnom. “Da, jako je važno”, rekao je Vučić i zatim dodao da se radi o presudi suda o potvrđenoj kazna od godinu dana zatvora za nekadašnjeg ministra uprave Ivana Todosijevića.

  Da voditelj nije tu samo za ukras, Stanojević je u jednom trenutku i pokazao. Ali ne postavljajući pravo novinarsko pitanje, već bacajući dosetku predsedniku. Impresivno nema šta.

  A bilo je i tehničkih problema.

  Izvor: BIZLife

  Foto: YouTube Screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE