Ako želite elegantan, prefinjen i stilizovan izgled, ovo je modna linija za vas

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Ako želite elegantan, prefinjen i stilizovan izgled, ovo je modna linija za vas

  Težnja da budemo drugačiji, posebni i bolji stara je koliko i čovek.  Svaki korak napred, svaki pogled u budućnost određen je vizijom  stvaralaca, koji dugogodišnjim radom, od ideje stvaraju vrhunski  proizvod. Za to su potrebna odricanja, edukacija, osećaj za promene u  društvu, kao i iskrena ljubav prema poslu.

  Napraviti nešto vredno i prepustiti ga onima koji imaju dar za prepoznavanje vrednosti, predstavlja temelj našeg rada i naš najveći  izazov. Upravo zbog toga, naša vizija kvalitetnog muškog odela nikada nije bila ograničena jednim trenutkom, nego smo od samog početka  svoju pažnju posvetili eleganciji, koja je oduvek bila poželjna; u svakom vremenu i na svakom mestu.

  Sada već davne 1990. godine, kada smo počeli sa radom u boemskoj  četvrti Skadarlija, verovali smo da će naša vizija kvalitetnog, muškog odela postati prepoznatljiva. Dobar ukus, strast i odlučnost, uz karakterističan stil i posvećen rad, doneo je rezultat, pa je nakon više od decenije uspešnog rada, 2003. godine, stvorena linija odeće Rancco, koja danas predstavlja nadaleko prepoznatljiv brend, kada govorimo o modernim muškim odelima.

  Od samog početka, pa i danas, vodimo se samo jednim načelom „Kvalitet.“ Zato danas koristimo isključivo vredan materijal,  italijanske i engleske tkanine, različitih mešavina vune, svile i kašmira, sa kojim, uz naš prepoznatljiv kroj, nastaju odela posebne  elegancije.

  U svakoj našoj kolekciji radimo po dva modela, u trideset veličina, što našu ponudu u ovom trenutku čini jedinstvenom, jer ne postoji nijedan modni brend koji je otišao tako daleko. Takođe, kod nas,  možete pronaći i najbolje košulje, različitih dezena i modela;  strukirane, blago strukirane i regularne, sa različitim modelima za kragne, a izrađene od najkvalitetnijih i najfinijih italijanskih tkanina.

  Poštovanje naših klijenata ogleda se u činjenici da vam pružamo slobodu da sami odaberete tkaninu, postavu, detalje, dugmiće, ukrasne štepove i džepove, kako bi odelo koje nosite bilo isključivo vaše,  što se uvek može kombinovati i sa vašim inicijalima.

  Još jedan u nizu naših inovacija i modnih proizvoda predstavlja naš već poznati klub teget sako, sa dvadeset i četiri karatna pozlaćena dugmeta, kao i posebni modeli sakoa, koji se mogu kombinovati i sa džinsom.

  No, naša vizija oduvek je bila u skladu sa našom energijom. Granice koje se u poslu nameću, za nas nikada nisu postojale. Uvek smo želeli  da budemo u samom vrhu, pa su mnoge domaće i strane korporacije odabrale upravo Rancco, kako bi njihovo osoblje, u svakom trenutku, i na svakom mestu, delovalo prefinjeno, elegantno i stilizovano.

  Da granice ne postoje, navešćemo vam još jedan primer. Sigurno se pitate kakva odela nose glavni glumci u holivudskim blokbasterima? Kakvu tkaninu koriste?Najveći svetski krojači i dizajneri koriste luksuzne materijale firme Scabal, koja je poznata po tehnološkim inovacijama i vrhunskom kvalitetu. Ovi materijali sačinjeni od vrhunske vune, od Super 100 do Scabal Super 250, koji sadrže kašmir, svilu, pamuk, lan i moher, daju jedinstvenu kombinaciju udobnosti i lepote.

  Ako želite odela poput onih koje nose holivudske zvezde, ako su vam potrebna odela vrhunskog kvaliteta, dovoljno je samo da posetite > Rancco prodajne salone, u ulica Knez Mihajlova 39   i u Trznom centru  Rajiceva.

  Mi cenimo individualnost i smelost.

  Rancco – Luksuz je biti svoj

  Izvor: PR tekst

  Foto: Rancco

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE