Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Adecco Grupa i Fondacija Novaka Đokovića u zajedničkoj akciji

  Sredstva obezbeđena nakon ostvarenja globalnog cilja Win for Youth (W4Y ) humanitarne inicijative, Adecco Grupa je ove godine donirala Fondaciji Novaka Đokovića. Našem najboljem teniseru, vaučer je uručio Marko Kolenc, direktor kompanije Adecco u Srbiji, tokom priprema za Davis Cup, na terenu Hale Aleksandar Nikolić u Beogradu.

  Kompanija Adecco svake godine bira po jedan sport i zadaje cilj u vidu pređenih kilometara koji treba ispuniti na globalnom nivou. Ovogodišnji cilj W4Y inicijative bio je da zaposleni sa svojim partnerima i klijentima „pređu“ 3,500,000 km u triatlonu. Ovaj cilj je dostignut, a kilometri su konvertovani u novac koji se uplaćuje odabranim fondacijama širom sveta. Ove godine odabrana fondacija je i Fondacija Novaka Đokovića, a prikupljeni novac će biti iskorišćen za pomoć deci u socijalno ugroženim sredinama u Srbiji.

  Prilikom uručenja vaučera, Marko Kolenc, direktor kompanije Adecco u Srbiji, izjavio je: „Ponosni smo zbog prilike da igramo zajedno sa Novakom Đokovićem u najvažnijem meču kojim pomažemo budućim generacijama kroz ulaganje u obrazovanje i sport.”

  Win4Youth je humanitarna inicijativa koja motiviše i inspiriše zaposlene kompanije Adecco, partnere i kljente širom sveta da se bave sportom i na taj način učestvuju u humanitarnoj akciji doniranja sredstava onima kojima je to najpotrebnije.

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE