Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kopaonik biznis forum

  Zašto Kopaonik biznis forum ističe generaciju Z kao važan deo svakog biznisa?

  Generacija Z odrasla je uz napredne tehnologije, internet i inovativne aplikacije bez kojih danas ne možemo da zamislimo bilo koji poslovni proces. Baš zbog toga, na ovogodišnjem, 30. Kopaonik biznis forumu, nekoliko panela biće posvećeno mladima i deci, čije su ideje i više nego potrebne kako bi svaki biznis bio u skladu sa vremenom u kom se razvija i odolevao izazovima na koje nailazi.

  „U poslednjih nekoliko godina bar jedan od panela na Forumu je obavezno posvećen mladima i deci, a ove godine želimo posebno da istaknemo posvećenost generacije ’Z’ održivom razvoju. Ono što želimo da vidimo jeste u kojoj meri starije generacije razumeju mlade koji su rođeni posle 1996.godine, da li shvataju njihova zanimanja i da li su svesni njihovih potreba“, istakao je Aleksandar Vlahović, predsednik Saveza ekonomista Srbije.

  Već tokom prvog dana Kopaonik biznis foruma, jedan od panela biće „Generacija Z dolazi u vaše biznise: Da li ste spremni?“, na kom će okupljeni stručnjaci razgovarati o svojim dosadašnjim iskustvima u radu sa generacijom Z, kao i o njihovim stavovima, razmišljanju, ali i svemu onome šta poslodavci u radu mogu očekivati od mladih.

  Pred kraj Foruma razgovaraće se i na temu „Šta je dobro za decu, dobro je i za posao“,  kroz koju će se još jednom potvrditi da su mladi, koji su potkovani digitalnim znanjem i veštinama, odličan izbor, ali i izvor ideja za sve biznise.

  Kako generacija Z internet koristi od ranog detinjstva, veoma veliki deo njihove komunikacije i interakcije se odvija na društvenim mrežama što svakako doprinosi njihovom osećaju superiornosti i nezavisnosti, a imajući u vidu da je digitalizacija neminovna u bilo kom segmentu biznisa, baš oni su ti koji, zahvaljujući izraženom preduzetničkom duhu, mogu unaprediti bilo koji biznis.

  Pored ekonomskih tema i tema koje su posvećene mladima, ovaj najveći i najznačajniji događaj u regionu svim učesnicima Foruma, ali i uvaženim gostima, predstaviće i teme kao što su digitalizacija, biotech revolucija, budućnost automobilske industrije…

  Registracija učesnika je u toku i može se izvršiti putem veb portala www.kopaonikbusinessforum.rs.

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE