Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Zühlke Group: Novo rukovodstvo globalnog razvojnog centra u Srbiji

  Isidora Ušendić Stošić, Dušan Krompić i Marko Simić postaju izvršni direktori Zühlke Srbija od 1. decembra, nakon nedavnog imenovanja Aleksandra Marjanovića u izvršni odbor Zühlke grupe.

  Izborom novog rukovodstva razvojnog centra u Srbiji i novim angažmanom dosadašnjeg generalnog direktora u Izvršnom odboru Grupe, Zühlke dodatno ubrzava svoj strateški put globalnog širenja. „Naš ključni zadatak je da razvojni centri postanu jedan od stubova Zuhlke grupe i da u tim naporima centar u Srbiji, kao najveći, ima i najveću odgovornost”, poručuju iz tima.

  Kako navode, u narednoj godini, koja će bez sumnje biti drugačija od svih prethodnih, fokus će biti na daljem rastu kompanije i profesionalnom razvoju ljudi, uz neprestano prilagođavanje i adekvatno odgovaranje na nove okolnosti i izazove.

  Marko Simić, Isidora Ušendić Stošić, Dušan Krompić

  „Jedan od važnih zadataka jeste i širenje saradnje sa lokalnim i regionalnim kompanijama jer upravo u razvoju partnerskog ekosistema vidimo potencijal za još bolje poslovne rezultate. U isto vreme, angažujući na međunarodnom nivou svoje ljude sa lokala, nastavićemo da podržavamo ostale lokacije u Evropi i Aziji“, ističu iz kompanije.

  „Kada profesionalci kao oni koji vode Zühlke Srbija i celu Grupu vide u vama nekoga ko može da nastavi njihov rad i čak napravi pomak, onda je to ništa manje nego čast. U kompaniji kojoj je poslovni model „budućnost“, biti deo tima koji je vodi predstavlja veliki izazov. Izazov iz koga izlazite bolji i koji se ne propušta“, kaže Marko Simić (GDC Business Partner).

  Da je potpuno spreman za nove izazove, poručuje i Dušan Krompić (Head of Operations).

  „Veliko je zadovoljstvo raditi u okruženju koje ohrabruje napredovanje i lični razvoj. Naša zajednička odgovornost je da nastavimo do sada izuzetno uspešan razvoj Zühlke Srbija i da kao deo globalnog razvojnog centra doprinesemo daljem razvoju cele Grupe“, kaže Dušan Krompić.

  S kolegama je saglasna i Isidora Ušendić Stošić (Head of Service).

  „Zahvalna sam na ukazanom poverenju i ponosna na to što moj izbor pokazuje da „diversity“ nije mit već realnost u Zühlkeu. Suočeni smo sa izazovima i očekivanjima koji nisu mali, ali duboko verujem da ćemo saradnjom i ukrštanjem različitih mišljenja pronaći najbolje rešenje za kompaniju i zaposlene“, ističe Isidora Ušendić Stošić.

  Doskorašnji generalni direktor Zühlke Srbija Aleksandar Marjanović, koji je ujedno i izvršni direktor globalnih razvojnih centara, siguran je da će novo rukovodstvo sa svojim timom uspešno odgovoriti na sve izazove. „Zaista sam uveren da ćemo s ovako iskusnim i posvećenim timom napisati još jedno uspešno poglavlje u istoriji ne samo Zühlke kompanije u Srbiji, već i cele Grupe“, kaže Aleksandar Marjanović.

  Zühlke grupa globalna je IT kompanija koja klijentima iz širokog spektra industrija nudi usluge na polju inovacije proizvoda. Zühlke stvara nove poslovne modele, pre svega, razvojem usluga i proizvoda temeljenih na novim tehnologijama – od ideje do krajnje upotrebe. Kompanija je osnovana u Švajcarskoj 1968., a danas posluje i u Nemačkoj, Austriji, Ujedinjenom Kraljevstvu, Bugarskoj, Srbiji, Hongkongu, Singapuru, a od naredne godine i u Portugalu.

  Izvor: BIZlife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE