Želite svoj biznis, imate dobru ideju, ali ste stali. Šta dalje?

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Želite svoj biznis, imate dobru ideju, ali ste stali. Šta dalje?

  Rešili ste da započnete svoj biznis. Imate dobru ideju. Pokrenuli ste stvari, sve osmislili, ali u jednom momentu ste stali. Šta dalje?

  U biznis se ne ulazi tek tako. Potrebno je dobro se i konsultovati. Naći ljude koji će vam pomoći, s kojima ćete se u svakom koraku vašeg biznisa savetovati. Morate znati koje su vam sve veštine potrebne kako biste vodili vaš biznis, edukovati se o relevantnim poslovnim temama. Potreban vam je neko ko će vam pomoći da vaš startap razvijete do faze investicije. I naravno, neko ko će vam u tome i finansijski pomoći.

  A kakvi bi vi trebalo da budete u tom procesu? Pa da, kao prvo, ideji date malo vremena. Da ideju razvijete i dodatno se edukujete. Da budete radoznali, ambiciozni, inovativni, proaktivni, preduzetničkog duha, pre svega motivisani i da želite da učite, radite i stvarate, da budete hrabri, uporni, i volite da rizikujete.

  Dobro mesto da sve ovo i ostvarite je Delta biznis inkubator. To je tromesečni program koji pomaže startapima iz oblasti nekretnina, poljoprivrede, logistike ili distribucije da razviju i unaprede svoj proizvod ili uslugu uz Deltine resurse: znanje, mentorstvo, finansije i poslovne kontakte.

  A za prijavu na Delta biznis inkubator imate još malo vremena, jer se one završavaju 13. maja.  Da ovaj program ima smisla, pokazuje i podatak da je prošle godine, od 163 prijavljena tima, u Delta Biznis Inkubator ušlo šest. Oni su tokom tri meseca razvijali i testirali svoj startap, sticali korisna biznis znanja, kontakte i razvijali veštine. Saradnja je nastavljena sa dva startap tima. Pa vi vidite.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE