Želite bolji posao? Ovo su MASTER PROGRAMI za ulazak u NAJPLAĆENIJE branše na svetu

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Želite bolji posao? Ovo su MASTER PROGRAMI za ulazak u NAJPLAĆENIJE branše na svetu

  Povodom upisa nove generacije studenata na master studije ekonomije i master studije digitalne transformacije, FEFA fakultet je omogućio umanjenje školarine u iznosu od 10 % za sve one koji popune ovu prijavu do 15. jula.

  Prvi akreditovani program u našem regionu iz oblasti digitalne transformacije i redizajniran program iz oblasti ekonomije koji uz diplomu pruža i dodatak diplome iz odabrane oblasti (Poslovna ekonomija, Marketing i menadžment ili Poslovna i finansijska analitika), svedoče o neprestanom ulaganju u talente, razvijanju kreativnosti i inovacija na FEFA fakultetu.

  Upisom jednog od ova dva smera studenti stiču pravo da, ukoliko žele, prate predavanja i drugog master programa kako bi stekli dodatna, komplementarna znanja i maksimalno razvili svoja interesovanja. Dodatno, oni su organizovani tako da način i vreme izvođenja nastave podjednako odgovara onima koji godinu dana žele da se fokusiraju samo na studije, kao i zaposlenima, s obzirom na to da je na raspolaganju i mogućnost praćenja predavanja online uživo ili odloženo – sva predavanja se snimaju.

  Master studije ekonomije – 80% predmeta bira sam student

  Razvijen u saradnji sa I&F Grupom; inostranim akademskim partnerima: MOC mrežom Instituta za strategiju i konkurentnost Harvard poslove škole, kao i Univerzitetom Fordham, namenjen je kako diplomiranim studentima koji imaju određen nivo znanja u ekonomiji, tako i svima koji žele da obogate stečeno obrazovanje savremenim kompetencijama iz ekonomije, finansija, poslovne analitike, marketinga i menadžmenta. Kompletan program baziran je na izbornim predmetima, čak 80 % njih, kako bi studenti mogli da u potpunosti prilagode ova dva semestra svojim željama i ambicijama, birajući ono što ih zaista zanima i što im je potrebno u nastavku karijere. Osim predmeta, studenti biraju i dodatno usmerenje/modul od ponuđena tri: Poslovna ekonomija; Poslovna i finansijska analitika; Marketing i menadžment.

  Master studije digitalne transformacije – namenjen i onima koji su diplomirali na društveno humanističkim fakultetima

  U trenutku kada je značaj digitalne transformacije na globalnom nivou bio uveliko poznat, osnovan je smer Digitalna transformacija, u saradnji sa koalicijom sačinjenom od direktora vodećih kompanija u oblasti informatičkog poslovanja – Microsoft Software, Ericsson Electric, IBM, SAP West Balkans, Schneider. Sa ciljem pružanja relevantnog i preko potrebnog znanja, ovaj program namenjen je i onima koji nemaju predznanje iz informatičkih tehnologija, zbog čega ga mogu upisati i oni koji su osnovne studije završili iz društveno-humanističke oblasti – individualni pristup profesora pruža mogućnost nadoknađivanja potrebnog predznanja. Digitalna transformacija je nezaustavljiv i sve prisutniji proces, bez obzira na oblast rada, zbog čega je ovaj program koncipiran tako da, bez obzira na prethodna znanja, svima koji žele da postanu relevantni učesnici spomenutog procesa.

  Redovni profesori, gostujući predavači, mreža kontakata

  Karakteristično za oba programa jeste mentorski pristup profesora koje odlikuje bogata naučna i poslovna karijera, od međunarodnih organizacija do rukovodećih pozicija u domaćim kompanijama i institucijama. Osim redovnih profesora, studenti imaju priliku da slušaju gostujuća predavanja vodećih stručnjaka iz poslovnog sveta u regionu, spremnih da prenesu svoja bogata poslovna iskustva. Zajednički, oni pružaju studentima kombinaciju potrebnog teorijskog znanja, kao i znanja iz prakse, što daje kompletan uvid u odabranu oblast.

  Za sve zainteresovane, prof. dr Milan Nedeljković, dekan FEFA fakulteta, i prof. dr Goran Pitić, predsednik Saveta FEFA, u sredu 23. juna održaće otvorene online konsultacije za oba smera, za koje se možete prijaviti putem ovog linka.

  Izvor: BIZLife

  Foto: FEFA

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE