Zakazana sednica Kriznog štaba – evo šta su teme

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Zakazana sednica Kriznog štaba – evo šta su teme

  Krizni štab za borbu protiv pandemije kovid-19 zasedaće sutra, a jedna od tema će biti proslava Nove godine i produženje važenja kovid propusnica, izjavio je direktor vakcinalnog punkta na Beogradskom sajmu i direktor Doma zdravlja Savski venac Zoran Bekić.

  “Imamo opciju ili da se produži ili da traju 24 sata. Kao lekar uvek ću pokušati da utičem na to da se produži njihova primena. Takođe, razmišljaćemo i o tome da se ograniči broj osoba u zatvorenom prostoru“, rekao je Bekić za TV Pink.

  On je rekao da su korona brojke bolje, ali da se ne može reći da je situacija dobra. Uskoro se, dodao je, očekuje i peti talas.

  “Brojevi za sada jesu nešto bolji nego u Evropi, bolji su nego krajem oktobra, ali ipak kada imate više od 1.000 inficiranih i na desetine umrlih lica ne možemo da kažemo da je dobro“, naveo je Bekić.

  Govoreći o omikron soju, on je kazao da se zna da se strašno brzo širi, čak pet puta brže nego drugi poznati sojevi i da su simptomi suv kašalj, temperatura, noćno znojenje i bolovi u telu.

  Izvor: Mediji

  Foto: Beta/Slobodan Miljević

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE