Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Zabeležite novogodišnje trenutke uz EOS M50 Mark II vlogging kit

  Bilo da ste influenser, ili samo vodite računa da sadržaj na vašim društvenim mrežama bude kvalitetan, treba da se izdvojite u moru identičnih objava. Da biste bili jedinstveni i prepoznatljivi potrebna vam je kamera koja će vas svojom jednostavnošću motivisati i podstaći da oslobodite svoju kreativnost.

  Ako ste novogodišnje praznike planirali da provedete na nekom putovanju neka vaš saputnik bude Canon EOS M50 Mark II kit za vlogere. Pored toga što je fotoaparat EOS M50 Mark II lak za razumevanje, jednostavan za rad, on vam omogućava i da snimate u pokretu i povežete se sa svojim telefonom, ili nekim drugim uređajem preko Wi-Fi mreže. Postavite najsvežije fotografije na društvenim mrežama i podelite sa prijateljima deo atmosfere sa novogodišnjeg putovanja.

  Takođe, putem Wi-Fi mreže, ovaj lagani aparat vam omogućava Live YouTube streaming kako biste u svakom trenutku bili prisutni na svojim profilima i preneli deo atmosfere onima koji vole vaš sadržaj. Na trgovima turističkih destinacija je u ovom periodu velika gužva, a važno je da svoje utiske prenesete i rečima.

  U Canon vlogger kit-u se nalazi i RODE VideoMicro mikrofon koji omogućava da, kao i rezolucija videa, i glas na snimku bude kvalitetan i jasan.

  Nova godina je takođe i prilika da okupite društvo u svom domu. Ako ste ipak planirali da ovo magično veče provedete uz vino, muziku i drage ljude, u vlogger kit-u se nalazi i GorillaPod 1K Tripod stalak, pa svoju Canon EOS M50 Mark II kameru možete postaviti bilo gde u prostoriji i uz pomoć okretnog ekrana pratiti da li vam kadar i boja odgovaraju, dok se nalazite ispred objektiva. Ovakve večeri su romantične, pa će lampice sa jelke biti dovoljan izvor svetlosti jer ovaj Canon aparat ima visoku rezoluciju čak i sa slabim osvetljenjem. U vlogger kit-u se nalazi 32GB SD memorijska kartica pa svoje uspomene možete sačuvati i kombinovati sa ostalim videima, pa tako napraviti film o divnim trenucima.

  Budite kreativni i delite sadržaje na svoj način uz pomoć Premium kompleta za vlogere Canon EOS M50 Mark II, koji sadrži najnoviji Canon aparat EOS M50 Mark II, EF-M 15-45mm zum objektiv, GorillaPod 1K Tripod stalak, RODE VideoMicro mikrofon, kao i SD karticu od 32 GB.

  Više o ovom kit-u možete pogledati na https://www.canon-europe.com/get-inspired/stories/crew-create-kit/

  Izvor: BIZLife

  Foto: CANON

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE