Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Zabave

  Britanska Vlada ima udeo u kompaniji koja organizuje ZABAVE za odrasle

  Britanski poreski obveznici sada zvanično imaju akcije u kompaniji „Killing Kittens“ koja organizuje zabave za odrasle. Država je dala zajam „Killing Kittens-u“ za pomoć u pandemiji. On je pretvoren u vlasnički udeo u kompaniji, potvrdila je Britanska poslovna banka.

  Killing Kittens, koja organizuje zabave za odrasle u gradovima poput Londona i Njujorka, obezbedila je investiciju 2020. godine iz Fonda za budućnost britanske Vlade. On je osmišljen kao pomoć startapima da prežive pandemiju korona virusa.

  Kompaniju je osnovala Ema Sejl 2005. godine. Njena firma organizuje žurke samo za članove na ekskluzivnim mestima na kojima se dovode u pitanje „uspostavljeni rodni stereotipi“, navodi se na njenom sajtu, prenosi CNN.

  Veb stranica Killing Kittens zabeležila je povećanje saobraćaja za 330 odsto tokom zatvaranja zbog korona virusa. Trenutno kompanija sebe naziva „društvenom mrežom za odrasle koja se najbrže razvija“.

  Killing Kittens, zabave za odrasle

  Killing Kittens, zabave za odrasle (Screenshot)

  Zabave za odrasle nisu jedina usluga kompanije

  U jednom trenutku, pandemija je primorala kompaniju da premesti sve svoje događaje i radionice na internet. Takođe, ubrzala je postojeće planove za ulazak u industriju seks tehnologije. U pitanju je brzorastući sektor koji obuhvata proizvode i preduzeća fokusirana na poboljšanje seksualnih iskustava.

  Killing Kittens sada ima mobilnu aplikaciju koja omogućava korisnicima  „povremene sastanke, prijateljstvo ili dugoročnu vezu“, prema opisu na veb stranici.

  Koliki zajam je dala Velika Britanija?

  Vladin fond za budućnost je prethodno dodelio kompaniji zajam od 170.000 funti, odnosno 221.780 dolara. Program, koji se finansira iz poreskih prihoda, obično obezbeđuje finansiranje duga između 125.000 funti (153.000 dolara) i 5 ​​miliona funti (6,1 milion dolara) kompanijama. Uslov je da se najmanje podudaraju sa finansiranjem privatnih investitora.

  Vlada je preko fonda pokupila udeo u mnogim drugim kompanijama. U martu, 337 konvertibilnih zajmova, koje je dodelila firmama širom zemlje, takođe se pretvorilo u vlasnički kapital.

  Novac

  Novac (Pixabay)

  Portparol Britanske poslovne banke je rekao da su „prijave koje su ispunile sve kriterijume podobnosti dobile investicije“.

  „Fond za budućnost je koristio skup standardnih uslova sa objavljenim kriterijumima podobnosti. Proces je obezbedio jasan i efikasan način da se finansiranje učini dostupnim što je moguće šire i brže bez potrebe za dugim pregovorima“, dodao je predstavnik u izjavi.

  Killing Kittens nije odmah odgovorio na zahtev za komentar. Posle početne investicije 2020. godine, Ema Sejl se našalila da nikada nije „zamišljala Borisa kao partnera za spavanje“, misleći na britanskog premijera Borisa Džonsona.

   

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay, Screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE