Vulin UVERAVA turiste: Koridor 10 je BEZBEDAN za sve

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Vulin UVERAVA turiste: Koridor 10 je BEZBEDAN za sve

  Tokom predstojeće turističke sezone, sve do 15. septembra, na Koridoru 10 biće pojačan broj policijskih patrola, 24 časa dnevno.

  Prema rečima ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina, koji je sa direktorom policije Vladimirom Rebićem obišao Komandno-operativni centar, Srbija je bezbedna zemlja i takva mora biti za svakog posetioca, turistu i onog ko koristi Koridor 10.

  Vulin je istakao da je od 30. maja, otkako traje pojačan nadzor, do sada kroz našu zemlju prošlo blizu dva miliona turista, kao i da su se u tom periodu dogodila samo četiri krivična dela na Koridoru 10, koja su usput i rasvetljena.

  Zahvaljujući pojačanom angažovanju policije, Koridor 10 će biti besprekorno bezbedan na našem prostoru i svi koji prolaze kroz Srbiju moći će da budu sigurni da su sačuvani, da se zakon na svakom delu naše teritorije bezuslovno poštuje, rekao je Vulin.

  “Sve one priče da je Srbija nebezbedna zemlja, da je treba izbegavati na ovaj način se pokazuju kao zlonamerne i kao lažne. Dođite slobodno, vi i vaša imovina će biti čuvani, biće sačuvani, MUP će, dokle god traje turistička sezona, pojačanim angažovanjem na svakom većem odmorištu i na svakoj benzinskoj pumpi duž Koridora 10 i uz naravno učešće većeg broja saobraćajnih patrola, garantovati da ćete biti bezbedni, sigurni i vi i vaša imovina. Srbija je bezbedna zemlja!” – poručio je Vulin.

  Izvor: Novosti

  Foto: screenshot

  What's your reaction?

  Komentari

  • Pavle

   Ako je Srbija bezbedna, onda nek nam reče koja to zemlja nije. Ovaj Vulin misli da sem njega niko ništa ne zna.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE