Vučić u Prijepolju: “Trči Bajatoviću… Navikao on na audi…” (VIDEO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Vučić u Prijepolju: “Trči Bajatoviću… Navikao on na audi…” (VIDEO)

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić započeo je svoju posetu Prijepolju razgovorom sa građanima te opštine, kojima je obećao da će država rešiti probleme na koje su se žalili, uglavnom infrastrukturne, a jednom od njih je “sredio” da dobije stalni radni odnos u komunalnom preduzeću, gde godinama radi na određeno.

  On je tako obećao učešće opštine i države da se u jedno selo dovede vodovod, za šta već godinama postoji projekat, deo cevi je položen, ali nedostaju sredstva za završetak, kao i poboljšanje snabdevanja strujom Aljinovića i Miloševa dola.

  Na pitanje o gasovodu, Vučić je prozvao direktora Srbijagasa Dušana Bajatovića, koji je bio tu u zgradi opštine i preneo onom koji ga zove da mu prenese da“potrči“.

  Dok je Bajatović dolazio povikao je “Trči Bajatoviću“, a onda meštanima rekao “navikao on na ‘audi,“.

  Bajatovića je pitao koliko košta gasifikacija do Valjeva, potom do Vranja i okoline, primarna i sekundarna mreža, pri tom ga ispravljao, a onda je došla na red deonica od Zlatibora i Prijepolja, koja je, nakon “sravnjivanja“ cifri, došla na cenu od 70 miliona evra, da bi potom Vučić obavio telefonski razgovor i obećao da će radovi početi ove godine, jer je već izdvojeno 30 miliona.

  Vučić je građanima obećao i proširenje bankina oko puteva, ali ih je zamolio i da čiste odvodne kanale, koje sami zatrpavaju smećem.

  On je u razgovoru sa građanima najavio da će država obezbediti subvencije od 50 odsto za nabavku 750 novih traktora za seoska domaćinstva, kako bi obnovili mehanizaciju.

  Gradjanima je poručio je da brinu jedni o drugima, Srbiji o Bošnjacima i Bošnjaci o Srbima, i da čuvaju najbolje odnose.

  Izvor: BIZlife, Beta, N1

  Foto: YT/Printscreen

  What's your reaction?

  Komentari

  • Luke

   Sve namešteno. I ovi sa transparentima, inače iz bivše lokalne vlasti, koji za šaku mrvica vlasti, postavljaju predsedniku napamet naučena pitanja. Jer, kako Vučić zna ime jednog od njih? Je li zna sva imena nekih lokalnih politikanta?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE