Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Više nego odlični uslovi za Addiko štednju

  Addiko banka je na početku ovog leta svim zainteresovanim građanima omogućila odlične uslove za štednju, pored svoje – već dobro poznate – ponude kredita.

  U pitanju je specijalna ponuda za oročenu štednju u evrima, koja svim klijentima pruža mogućnost da svoj novac čuvaju na sigurnom mestu, da njime jednostavno upravljaju, kao i da na svoju štednju ostvaruju odličan prinos. Namenjena je svim rezidentima, ali i nerezidentima u Srbiji, a ovu Addiko specijalnu letnju ponudu za štednju odlikuje fleksibilan period oročenja, tako da svi klijenti mogu da izaberu onaj rok koji najviše odgovara njihovim potrebama i planovima – na 3, 6, 12, 25 ili 36 meseci.

  Pored ove velike fleksibilnosti, tu je i atraktivna kamatna stopa koja se razlikuje u zavisnosti od perioda oročenja, pa kod štednje na 3 meseca iznosi 3% NKS (EKS 2,57%), dok je kod oročene štednje na 36 meseci kamata 3,2% NKS (EKS 2,65).

  Zahvaljujući dobrom poslovanju i izuzetnoj ponudi, nivo štednje u Addiko banci beleži stalan rast, dok svojim proaktivnim pristupom kreditiranju, Banka nastavlja da sredstvima kojima upravlja kontinuirano podržava brojne privrednike i preduzetnike u Srbiji. Takođe, Addiko banka ovakvim pristupom nastavlja da gradi i jača svoju poziciju specijalističke banke u kreditiranju fizičkih lica, spremne da uvek i svuda svim svojim klijentima omogući da brzo i najjednostavnije ostvare svoje lične i porodične planove.

  Više detalja o specijalnoj ponudi Addiko banke i svim njenim pogodnostima možete saznati na sajtu Banke www.addiko.rs.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Addiko

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE