Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kredit, preduzetnici i preduzeća

  Kako da privrednici i preduzetnici BRZO i LAKO dođu do povoljnih kredita?

  Vreme je neprocenjiv resurs u poslovnom svetu u kom su brzina i novac često od presudnog značaja. Kada dođe do vremenskog tesnaca za izmirivanje dospelih obaveza, preduzetnicima i privrednicima je neophodna brza finansijska podrška i pomoć.

  Nju mogu da dobiju u vidu brzih keš kredita – koji značajno olakšavaju poslovanje, omogućavaju unapređenje likvidnosti, ali i jednostavnije i brže finansiranje obrtnih sredstava.

  Addiko banka ovog leta pruža finansijsku podršku preduzetnicima i preduzećima i nudi im veoma povoljne kredite za obrtna sredstva. Osim toga, oni ne moraju dugo da čekaju na odluku o odobrenju kredita.

  ,,Znajući koliko su vreme i efikasno upravljanje vremenom važni za svakog preduzetnika, Addiko banka je značajno unapredila svoj proces odobravanja biznis kredita, tako da danas svoje povoljne pozajmice klijentima odobravamo u roku od maksimalno tri radna dana“, ističe za BIZLife izvršni direktor za korporativne klijente, mala i srednja preduzeća Miloš Bojanić u Addiko banci.

  Odobravanje kredita, preduzetnici i preduzeća

  Odobravanje kredita, preduzetnici i preduzeća (Pexels)

  Za preduzetnike i privrednike u našoj zemlji je to velika pogodnost i olakšica koja im obezbeđuje nesmetano obavljanje poslovne delatnosti.

  ,,Smatram da je tako brza reakcija izuzetno važna za domaće privrednike, jer činjenica da od naše banke u roku od samo tri dana mogu da dobiju odgovor da li smo spremni da ih podržimo ili ne, privrednicima pruža mogućnost da mnogo pouzdanije planiraju i upravljaju svojim poslovanjem“, dodaje Bojanić.

  Prednosti uzimanja kredita u Addico banci

   Oni koji odluče da uzmu kredit za obrtna sredstva u Addico banci dobijaju brojne pogodnosti:

  -Privrednici i preduzetnici imaju rok otplate od tri do pet godina. U slučaju da među njima ima onih koji su zabeležili bolji poslovni rejting, onda imaju duži rok, do pet godina otplate.

  -Klijenti imaju priliku da biraju valutu koja može da bude u dinarima ili u evrima (valutna klauzula). Reč je o dodatnoj pogodnosti jer nemaju sve banke ponudu ovakvih kredita u dinarima.

  Kamatna stopa je fiksna bez obzira na rok otplate. To je izuzetna prednost za klijente s obzirom na drastičan rast Euribora i Belibora u poslednjih godinu dana.

  Keš krediti

  Kredit, preduzetnici i preduzeća (Pexels)

  -Takođe, klijenti mogu da biraju iznos kredita u zavisnosti od njihovih potreba i mogućnosti.

  -I ono što je najvažnije, Addiko banka svoje biznis kredite za obrtna sredstva odobrava uz izuzetno male zahteve za obezbeđenjem. Dovoljne su samo menice, što znači da nema hipoteka, troškova za procenu vrednosti nepokretnosti, upisa hipoteke ili zaloga.

  Zahvaljujući povoljnim Addiko kreditima za obrtna sredstva klijenti imaju mogućnost i da brzo i jednostavno prošire svoj asortiman, da obogate svoju ponudu i da svojim kupcima omoguće proizvode koje do sada nisu imali u ponudi.

  Raznovrsna ponuda kreditnih proizvoda

  Uz kredite za obrtna sredstva, u Addiko banci su preduzetnicima i privrednicima dostupni i ostali povoljni kreditni proizvodi: revolving kredit, dozvoljeni minus i činidbene i plative garancije.

  Addiko omogućava domaćim privrednicima i preduzetnicima da mnogo rasterećenije i uspešnije upravljaju svojim poslovanjem, da uz ovu finansijsku podršku izvrše avansne uplate prema svojim dobavljačima i ostvare dodatne popuste, kao i da eventualno kreditiraju svoje kupce i tako omoguće brzi rast svog poslovanja.

  Keš krediti

  Kredit za preduzeća i preduzetnike (Pexels)

  Jednostavno apliciranje za kredit

  Kada je reč o neophodnoj dokumentaciji, Addiko banka je i u ovom pogledu napravila veliki korak. Za dobijanje i odobrenje kredita klijenti treba da dostave samo saglasnost za preuzimanje izveštaja iz Kreditnog bira. Nije potrebno ništa od finansijske dokumentacije, kao ni bruto bilans, analitičke kartice kupaca, dobavljača, prometi po računu i ostalo što druge banke obično traže.

  Kredit

  Apliciranje za kredit i dokumentacija (Pexels)

  ,,Zainteresovanim privrednicima i preduzetnicima omogućavamo izuzetno jednostavan postupak apliciranja i odobrenja, što je u današnje vreme zaista velika jedinstvenost. Isti pristup Addiko banka ima i kada je reč o otvaranju računa za preduzetnike i mala preduzeća, budući da u najvećem broju slučajeva čitav postupak oko otvaranja računa za svoje klijente završavamo u samo jednom danu, odnosno u roku od nekoliko sati“, objašnjava Bojanić.

  Sve informacije na osnovu kojih procenjuje kreditnu sposobnost i poslovanje klijenta, banka preuzima iz zvanično objavljene dokumentacije na APR-u.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pexels

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE