Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Viceroy murali

  Avantura „Canvas for discovery“

  Zahvaljujući saradnji sa mladim umetnikom Ognjanom Dževrnjom, oslikani su delovi enterijera jedinog „ski-in, ski-out” rizorta sa pet zvezdica u Srbiji, a umetnost sa kojom ćete se upoznati pružiće autentičan pečat svakom vašem sledećem boravku.

  Iskustvo boravka na Kopaoniku od prošle godine podignuto je na još viši nivo otvaranjem prvog rizorta sa pet zvezdica – hotela Viceroy Kopaonik Srbija. Filozofija ovog čuvenog brenda jeste da kreira i neguje „doslednu individualnost”, donoseći provokativan dizajn i intuitivnu uslugu. Za goste je svaki boravak dragocena prilika da se povežu s prirodom, a svaki pogled kako na enterijer tako i na čudesne vrhove napolju autentično iskustvo koje ne može da se doživi ni na jednom drugom mestu na ovoj planini.

  The Roaming Bear mural

  The Roaming Bear mural

  Koncept „Canvas for Discovery”, koji ulepšava Viceroy hotele širom sveta i inspiriše i oduševljava na hiljade avanturista, sada je predstavljen i na najatraktivnijoj planinskoj destinaciji u Srbiji, u okviru jedinog „ski-in, ski-out” rizorta sa pet zvezdica. U njegovoj osnovi je mašta – naime, inovativni umetnici, od slikara i muzičara do vajara i fotografa, kreirali su originalna dela, karakteristična za sam lokalitet, a koja su deo inspirativnog iskustva boravka u hotelu Viceroy.

  Vizija brenda je da, u saradnji sa domaćim stvaraocima, maštom i umetnošću oplemeni odmor iz snova. Tako je u hotelu Viceroy Kopaonik ova estetska filozofija razvijena u saradnji sa istaknutim savremenim umetnikom Ognjanom Dževrnjom.

  Očaravajući pejzaži, šume i padine Nacionalnog parka „Kopaonik” kao vanvremenska inspiracija bili su zajednička vrednost i polazna tačka u ovoj kreativnoj saradnji. U njoj je nastalo osam fascinantnih Dževrnjinih murala, koji su enterijer hotela i njegove terase pretvorili u galerije savremene umetnosti.

  Viceroy Kopaonik - Canvas for discovery

  Viceroy Kopaonik – Canvas for discovery

  Spoljašnji ambijent i prirodno okruženje preslikani su u hotelski enterijer, tako da gosti u prostranim i ušuškanim sobama mogu da osete puls moćnih vrhova Kopaonika.

  Gosti koji izaberu paket „Canvas for Discovery” u okviru Nest soba imaće priliku da uživaju u simboličnim poklonima: osam paketa razglednica, potpisana umetnička dela autora, piće dobrodošlice, 10 odsto popusta na ostale CFD pakete u okviru hotela Viceroy Kopaonik Srbija.

  The Soaring Eagle mural, Viceroy

  The Soaring Eagle mural, Viceroy

  Kada napunite baterije i povežete se s prirodom na nove načine, možda ćete poželeti da podelite utiske i specijalne trenutke odmora sa dragim ljudima. Setite se kada ste poslednji put poslali prijateljima ili porodici razglednicu s putovanja. Budite sigurni da slanje pozdrava s Kopaonika nikada nije bilo uzbudljivije nego sada, kada vas u paketu dobrodošlice u hotelu Viceroy Kopaonik čeka selekcija razglednica, pored malih umetničkih komada s potpisom umetnika – omiljenim suvenirom koji ćete poneti kući!

  Rezervišite avanturu „Canvas for Discovery” u hotelu Viceroy Kopaonik sa 10 odsto popusta, koji važi samo za rezervacije preko zvaničnog sajta hotela. 

  Izvor: BIZLife Magazin

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE