Šamar za celu ekipu!

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Šamar rakija

  Šamar za celu ekipu!

  Te večeri se osetilo nešto što se do sada nigde nije moglo videti i oseti, neverovatan spoj tradicionalnog i modernog je bio svuda oko nas. I da, to sve je omogućila istinska rakija revolucija – Šamar!

  Svi koji su se našli u Savamali, centru beogradskog noćnog života i posetili neke od najpopularnijih prestonićkih klubova u četvrtak 21.04. znaju o čemu je reč. Svaki klub je bio obeležen Šamarom, jedinom rakijom koja miluje i pruža autentično iskustvo užitka šljive, blago ošamarenom notom dunje!

  Tokom „Milovanja“ kako je ovaj događaj nazvan, hostese su podsticale ekipu da preispituju sva pravila o tome kako se rakija pravi, pije ili poslužuje.

  Hostese

  Hostese (Promo)

  A kad smo već kod prkosa pravilima, tu je Šamar na svom terenu jer je to deo njegove recepture i tajna 100% prirodnog i autentičnog ukusa. Prvi put ikada šljiva i dunja se sreću u istoj boci i donose neočekivano nežan ukus.

  Šamar rakija

  Šamar rakija (Promo)

  Spoj tradicionalnog i modernog se ogledao i u izgledu hostesa – neke su bile u modernoj interpretaciji tradicionalne narodne nošnje, a druge u ultramodernom outfitu kao na najprestižnijim modnim revijama. Šamar rakija stoji rame uz rame sa najpoznatijim svetskim brendovima. Posetioci su mogli da uživaju i u zvucima naših najpoznatijih DJeva kao što su: Genesis, Lea Davogić, Marko Milosavljević, Peppe, Malina & Dooshan, Danijel Čehranov, Vuk Vukosavljević i Sonja Pavlica.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE