Vesić "okončao agoniju" stanara Bloka 37 - ima rešenje Katastra (VIDEO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Vesić “okončao agoniju” stanara Bloka 37 – ima rešenje Katastra (VIDEO)

  Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić pohvalio se na društvenim mrežama da je grad postao vlasnik parcele u Bloku 37, gde su stanari prošle godine protestovali kada je investitor odlučio da gradi zgradu u njihovom komšiluku.

  Vesić je na svom Fejsbuk profilu objavio video klip u kojem pokazuje rešenje Katastra koje, kako ističe, potvrđuje da je Grad Beograd postao vlasnik sporne parcele u Bloku 37.

  “Time je završena agonija stanara ovog bloka, o čemu sam ih obavestio na sastanku koji smo održali”, naglasio je Vesić.

  On je podsetio da je sve počelo pre sedam meseci kada je privatni investitor počeo da zida zgradu. “Tada sam bio jedini političar koji je stao iza građana jer su bili potpuno u pravu”, dodao je Vesić.

  “Obećao sam da će prestati radovi, što je učinjeno već na jesen. Obećao sam da će Grad tu javnu parcelu pretvoriti u zelenu površinu što je ispunjeno 14. februara, kada je o tome donela odluku Skupština grada. Danas je Grad zvanično postao vlasnik parcele. Ispunio sam sva obećanja koja sam dao građanima”, istakao je zamenik gradonačelnika.

  Nakon objave rešenja, Vesić se sastao sa predstavnicima Bloka 37 i uručio im rešenje iz Katastra u kome se vidi da je sporni plac u njihovom bloku prešao u vlasništvo Grada. “Time smo rešili veliki problem. Idemo dalje!”, napisao je Vesić u posebnoj objavi na svom Fejsbuk profilu.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE