Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Velika podrška Frikoma udruženju „Čep za hendikep“ (VIDEO)

  Zahvaljujući svojim vernim potrošačima, kompanija Frikom je tokom jula i avgusta uspela da prikupi više od 100.000 poklopaca Frikom porodičnih sladoleda u akciji koju je organizovala i  koje je odlučila da donira udruženju “Čep za hendikep”.

  U toku akcije “Frikom porodične sladolede biraj, uz poklone kuliraj“ potrošači su prikupljali poklopce svojih omiljenih porodičnih sladoleda koje su slali i zauzvrat dobijali vredne poklone. Na ovaj način, zajedničkim gestom kompanije Frikom i njenih vernih potrošača, učinjeno je dobro delo za poboljšanje uslova života lica sa invaliditetom.

  Želela bih da se zahvalim našim vernim potrošačima, bez kojih čitava ova društveno odgovorna akcija ne bi bila ovako uspešna. Oni su prikupili više od 100.000 poklopaca, koji su sada donirani udruženju “Čep za hendikep” zahvaljući kojima će oni kojima je to najpotrebnije dobiti ortopedska pomagala. Frikom će nastaviti da organizuje ovakve akcije, u skladu sa svojom društveno odgovornom ulogom za koju se strateški opredelio, istakla je Ivana Dukić, direktor marketinga kompanije Frikom.

  Kada se udruže ekološka svest sa odgovornim društvenim delovanjem i dobra volja kompanije i njenih vernih potrošača, nastaje jedno zajedničko humano delo za poboljšanje uslova života lica sa invaliditetom. Upravo iz tog razloga kompanija Frikom poziva sve ostale kompanije kao i ljude dobre volje da im, svako u skladu sa svojim mogućnostima, omogući bolje i kvalitetnije uslove života.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE