U susret prvom rođendanu Iervolino Studios otvara vrata za nove kreativne talente

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  U susret prvom rođendanu Iervolino Studios otvara vrata za nove kreativne talente

  Samo godinu dana nakon otvaranja studija za produkciju animiranih sadržaja u Srbiji, koji je okupio više od stotinu domaćih umetnika i kreativnih stručnjaka, Iervolino Studios (IES) najavljuje novo širenje.

  U susret prvom rođendanu, koji će obeležiti ovog leta, studio otvara svoja vrata novim talentima iz oblasti filma, vizuelnih i primenjenih umetnosti, marketinga i komunikacija i poziva ih da se prijave i postanu deo IES kreativnog tima, u studijima u Beogradu i Novom Sadu.

  “Veoma smo uzbuđeni zbog ovog novog talasa širenja našeg kreativnog studija, zbog čega smo u potrazi za svežim talentima i budućim kolegama. U ovom trenutku tražimo određene profile iz oblasti 2D i 3D dizajna, animacije, montaže, kompozicije, vizuelnih efekata (VFX), ali i marketinga i komunikacija, te ohrabrujemo sve one koji se u njima pronalaze da se jave, bez obzira na nivo znanja i veština. Želimo da upoznamo što veći broj ljudi, i zato nas pratite na svim kanalima, gde ćemo uskoro oglašavati i nove pozicije”, rekla je Anđelka Janković, direktorka marketinga, komunikacija i HR-a u IES i dodala da je ovo jedinstvena prilika za Srbiju i ovdašnje mlade umetnike i kreativne stručnjake – prilika da rade u unikatno dizajniranom studiju, opremljenom najsavremenijim tehnologijama, rame uz rame sa iskusnim domaćim i stranim ekspertima.

  Šansu za učestvovanje na inovativnim projektima svetskih razmera, zaposleni u IES imaće i kroz kreiranje sadržaja za novu poslovnu jedinicu, nedavno osnovanu od strane Andree Iervolina, po imenu Space 11.

  Ova revolucionarna kompanija ima za cilj produkciju filmskih, TV i online sadržaja, ali i muzičkih i sportskih događaja, u potpunosti snimljenih u svemiru. Prva kompanija ovakvog tipa u svetu, Space 11 doneće pravu revoluciju u industriji zabave, koja će po prvi put otići van granica Zemljine atmosfere.

  Iervolino Studios je juna prošle godine osnovao nagrađivani filmski producent Andrea Iervolino, direktor internacionalne filmske i televizijske produkcijske kuće Iervolino Entertainment (IE), u saradnji sa Ministarstvom privrede Republike Srbije, kao i produkcijske kuće Archangel Digital Studios, u vlasništvu našeg proslavljenog glumca Miloša Bikovića, koja je i strateški partner IES u Srbiji. Ovim dokumentima predviđeno je otvaranje studija za produkciju sadržaja, te obavljanje svih faza kreativnog procesa u našoj zemlji – od početne ideje, pa sve do distribucije animiranih sadržaja širom sveta, uz ulaganja od 100 miliona evra u produkciju i 8,5 miliona evra u izgradnju studija.

  U skladu sa investicionim planom naše produkcijske kuće Iervolino Entertainment, već smo predvideli otvaranje studija za proizvodnju animiranih sadržaja negde tokom 2020. godine – trebalo je samo da odaberemo pravo mesto za to. Poznanstvo sa Milošem Bikovićem i predznanje koje sam imao o srpskoj kinematografiji, kao i povoljni biznis uslovi, prelomili su u korist Beograda. Moj cilj je da Srbiju učinim liderom u proizvodnji inovativnih sadržaja, istakao je Andrea Iervolino, osnivač kompanija Iervolino Entertainment i Iervolino Studios.


  Sve informacije o novootvorenim pozicijama, kao i uputstvo za prijavu možete naći na linku https://iervolinostudios.com/ kao i na Instagram, Facebook i LinkedIn profilima Iervolino Studios. Konkurs je otvoren do 15. juna, a kandidati koji uđu u uži izbor biće kontaktirani.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE