Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  U konkurenciji za nagradu „Cvet uspeha za ženu zmaja“ 26 preduzetnica

  Za najbolje preduzetnice i ove godine dodeljuje se priznanje.

  Udruženje poslovnih žena Srbije će po 16. put  dodeliti nagradu Cvet uspeha za ženu zmaja najboljim preduzetnicama u Srbiji.

  U konkurenciji za nagradu je 26 preduzetnica iz cele Srbije, a imena nagrađenih će biti saopštena na svečanosti 9. novembra u okviru  ceremonije dodele priznanja.

  Priznanja se dodeljuju za Izvozno orijentisanu firmu i Uspešan poslovni model, a komisija zadržava pravo da osim u ovim osnovnim kategorijama, dodeli i specijalna priznanja za poseban doprinos promociji ženskog preduzetništva u oblastima u kojima su postignuti odlični rezultati.

  Podsticaj za preduzetnice

  Nagrada predstavlja jedinstveni podsticaj poslovnim ženama koje se hrabro bore sa svim preprekama u biznisu, a ujedno doprinosi i njihovoj afirmaciji. U prethodnih petnaest godina na ovom događaju je promovisano više od 500 žena, a njih 151 je dobilo nagrade i priznanja.

  Takođe, u okviru manifestacije Cvet uspeha za ženu zmaja, petu godinu zaredom će biti dodeljeno i priznanje Rodno najsenzitivnija kompanija.

  Ovo je priznanje velikim kompanijama koje u svom poslovanju primenjuju strategije rodne senzitivnosti i društveno odgovornog poslovanja, principe osnaživanja žena Agencije za rodnu ravnopravnost Ujedinjenih nacija (UN Women), koje su pružile najbolji model uključivanja žena u lance dobavljača.

  Ove godine, po prvi put na Cvetu uspeha za ženu zmaja, dodeliće se specijalno priznanje – nagrada za preduzetnice koje uspešno primenjuju intelektualnu svojinu WIPO IP Enterprise Medal za 2022.

  Konkurs organizuje Udruženje poslovnih žena Srbije u saradnji sa Zavodom za intelektualnu svojinu, a pod pokroviteljstvom Svetske organizacije za intelektualnu svojinu (WIPO).

  Preduzetnice koje proizvode hranu konkurišu za tržište SAD

  Izvor: BIZLife

  Foto: Udruženje poslovnih žena

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE