Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Strauss Adriatic

  Tvoja prva plata u kompaniji Strauss Adriatic

  Strauss Adriatic, po prvi put ove godine, učestvuje u programu Moja prva plata. Otvaranjem radnih mesta u sektorima prodaje, marketinga, finansija i HR-a, mladima se pruža se prilika da započnu svoj karijerni put u okviru internacionalne grupacije Strauss Group.

  Za sve mlade, srednjeg ili visokog obrazovanja a bez radnog iskustva, program „Moja prva plata“ predstavlja odličnu priliku za sticanje prvog radnog iskustva i stručno usavršavanje. Strauss Adriatic pruža mladima mogućnost za rad na međusektorskim projektima uz podršku većeg broja mentora. Zainteresovani se mogu prijaviti na konkurs do 31. oktobra, nakon čega sledi proces selekcije, dok realizacija programa počinje u decembru. Devetomesečni program podrazumeva rad na konkretnim zadacima, formalne i neformalne oblike edukacije, kontinuirano praćenje rada i osposobljavanje za samostalan rad.

  Učešće u programu „Moja prva plata” je odlična prilika i za zaposlenje u kompaniji Strauss Adriatic jer će najbolji polaznici programa dobiti priliku da svoj dalji profesionalni razvoj nastave upravo ovde.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Strauss Adriatic

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE